Securit

Securit online kopen

Securit biedt tal van oplossingen voor horeca ondernemingen en is een bekend merk voor onder meer stoepborden, menu standaards, schrijfborden en bijbehorende accessoires zoals wisbare stiften. De producten van Securit zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Ook de uitstraling van de verschillende artikelen voldoet aan hoge eisen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot en gevarieerd assortiment producten van Securit.

Producten van Securit

De producten die bij HorecaRama worden verkocht van het merk Securit zijn geconcentreerd op het aanbieden van menu’s. Alles wat u nodig heeft om uw gerechten aan te prijzen zoals stoepborden voor buiten, menukaarten en allerlei soorten en maten en schrijfborden om bijvoorbeeld de soep van de dag aan te bieden en zichtbaar in uw restaurant te plaatsen. Alle producten van Securit zijn gemaakt van de beste materialen, hebben een prima uitstraling en zijn duurzaam in gebruik.

Stoepborden van Securit

Het aanbod stoepborden van het merk Securit bestaat bij HorecaRama uit diverse uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld naar het krijtbord van hoge kwaliteit, voorzien van een massief houten frame in mahonie afwerking en geschikt voor zowel binnen als buiten. U vindt stoepborden van Securit van hout, donker hout of van teakhout in verschillende uitvoeringen en in verschillende maten. U kunt ook kiezen voor een ezel waarop u een krijtbord kunt plaatsen.

Menukaarten van Securit

Ook voor wat betreft menukaarten heeft u bij HorecaRama een uitgebreide keuze van het merk Securit. Menukaarten die wasbaar zijn, menukaarten met een houten rug, enkele of dubbele menukaarten of accessoires zoals hoezen voor menukaarten. Het assortiment Securit producten omvat verder ook rekeningmapjes in A5 formaat, menubordjes in een standaard die u eenvoudig op de tafels kunt plaatsen en een menukaarten set inclusief bewaarbak. U kunt naast de vele producten van Securit ook kiezen voor tal van andere bekende merken voor uw benodigdheden voor hotel, restaurant of andere horeca onderneming, cateringproducten en schoonmaakmiddelen. 

Lees meer
Securit