Severin

Severin online kopen

Severin is een Duits merk dat bekend is om haar producten van hoge kwaliteit. Severin wordt dan ook wereldwijd verkocht. Begonnen in 1892 als een kleine smidse, is Severing tegenwoordig een bedrijf met meer dan 2000 medewerkers en worden innovatieve elektrische apparaten geproduceerd en verkocht tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende producten van het gerenommeerde merk Severin en bent u zeker van kwaliteit en duurzaamheid.

Severin producten bij HorecaRama

Alle apparatuur van het merk Severin is fraai vormgegeven, gemaakt van de beste materialen en duurzaam in gebruik. Severin producten zijn dan ook bijzonder geschikt voor intensief gebruik in de horeca. U vindt in het assortiment van HorecaRama onder meer waterkokers, magnetrons, broodroosters, mixapparaten en een elektrisch mes van het merk Severin.

Voorbeelden van Severin apparatuur

Kies uit verschillende waterkokers van Severin die allemaal mooi zijn vormgegeven. De waterkoker met een inhoud van 1,7 liter is gemaakt van roestvrijstaal gecombineerd met zwarte kunststof delen. Voorzien van schakelaar en droogkookbeveiliging. U kunt van het merk Severin ook een handige eierkoker aanschaffen, geschikt voor maximaal 6 eieren. De eierkoker kan worden ingesteld op harde, medium of zachte eieren en is voorzien van een mooie transparante kap. Verder kunt u kiezen voor een melkopschuimer en een koffiezetapparaat en uit verschillende magnetrons. Een magnetron met grillfunctie of een combimagnetron, beschikbaar met verschillende inhoudsmaten.

Severin en anderen merken

Bij HorecaRama kiest u voor al uw horeca benodigdheden uit tal van mogelijkheden. Kies uit producten van meer dan 150 bekende merken zoals Severin, kijk en vergelijk en vindt de beste oplossing voor uw horeca onderneming zoals hotel en restaurant. Ook voor werkkleding, de inrichting van de professionele keuken en voor uw tafels vindt u alles wat u nodig heeft bij HorecaRama. 

Lees meer
Severin