Slipbuster

Slipbuster online kopen

Slipbuster is één van de merken die u bij HorecaRama aantreft voor de aanschaf van horeca benodigdheden. Als horeca groothandel bieden wij een gevarieerd assortiment producten van bekende merken en daarnaast kiest u uit tal van budget artikelen en accessoires. Voor de aankleding van uw professionele keuken, uw tafels en uw personeel. Uw personeel moet meestal de hele dag lopen en staan en goede werkschoenen zijn dan ook een must. De werkschoenen van Slipbuster bieden alle comfort die uw personeel nodig heeft en hebben een goede look, zowel voor dames als voor heren.

Assortiment werkschoenen van Slipbuster

Kies uit verschillende modellen werkschoenen van Slipbuster: een casual horeca werkschoen, instapschoenen, hoge modellen werkschoen, werkschoenen van Slipbuster met een sportieve look of met extra draagcomfort. De schoenen zijn (deels) gemaakt van echt leer, voorzien van een verharde neus en anti-slipprofiel of van een ademende voering. Alle schoenen van Slipbuster zijn geschikt voor professioneel gebruik in de horeca en bieden uw personeel veel draagcomfort.

Voorbeelden van Slipbuster werkschoenen

De hoge werkschoen met veter heeft een leren bovenkant en is voorzien van een ademende voering. Deze schoen van Slipbuster is ideaal voor dagelijks comfort waarbij lange tijden achtereen wordt gelopen en gestaan. De schoen is voorzien van een verharde neus en zijn vloeistof afstotend. De zool is voorzien van een antislip profiel en is antistatisch. Verkrijgbaar in de kleur zwart in de maten 38 t/m 47. Deze schoen van Slipbuster is ook verkrijgbaar in een instapmodel, een sportief model of in de comfort-uitvoering.

Werkschoenen bij HorecaRama

HorecaRama is een horeca groothandel die alles biedt voor professionele horeca bedrijven. Alles voor uw keuken; van potten en pannen tot bijzondere apparatuur zoals mikshakemachines en buffetwagens. Schoonmaakartikelen, geldtelmachines, spoelbakken, opbergkasten, alles voor de bar en ook een uitgebreid assortiment werkkleding en werkschoenen. Kies voor werkschoenen uit bekende merken zoals Slipbuster, Birckenstock, Crocs of Shoes for Crews. 

Lees meer
Slipbuster