Spring

Spring online kopen

Spring is een Zwitsers bedrijf dat apparatuur en accessoires voor gebruik in de keuken produceert en verkoopt. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende producten van dit gerenommeerde merk. Spring verkoopt haar producten wereldwijd omdat ze van prima kwaliteit zijn en zowel geschikt voor thuis gebruik als gebruik in professionele keukens van restaurants. Betrouwbaarheid staat centraal bij de producten van Spring en Spring werkt samen met chef koks om hun producten voortdurend te verbeteren en te vernieuwen.

Aanbod producten Spring bij HorecaRama

Kies uit verschillende mogelijkheden voor uw aankopen. Bij HorecaRama kiest u uit meer dan 150 bekende merken voor de aankoop van al uw horeca benodigdheden. Van het merk Spring kunt u een bijzonder mooi uitgevoerde chafing dish aanschaffen, gemaakt van roestvrijtaal. Ook de meegeleverde branders zijn gemaakt van roestvrijstaal. De deksel, die eveneens wordt meegeleverd kan worden vastgezet; zowel in de lengte als in de breedte. Wilt u niet werken met branders dan kunt u ook een elektrische verhitting kopen, speciaal voor bij deze chafing dish. Werken met een elektrische verhitting is eenvoudiger en u kunt de temperatuur eenvoudig instellen met behulp van de thermostaat.

Koperpoets van Spring

In het assortiment van HorecaRama vindt u van het merk Spring ook koperpoets. Kies uit koperpoets van Spring in een pot of in een emmer, respectievelijk met een inhoud van 750 gram of 5 kilo. Ook voor andere benodigdheden voor uw horeca onderneming zoals hotel en restaurant kiest u bij HorecaRama uit veel verschillende producten. Producten van meer dan 150 bekende merken zoals Spring, of budgetartikelen. U kunt bij horeca groothandel HorecaRama al uw benodigdheden aanschaffen: pannen en kookapparatuur voor de professionele keuken, prachtig bestek van bekende merken zoals Amefa en Olympia, bijzondere apparatuur zoals ijsvergruizers maar ook tal van accessoires, werkkleding, werkschoenen en schoonmaakartikelen. 

Lees meer
Spring