Stilfer

Stilfer online kopen

Stilfer maakt apparatuur voor de professionele keuken. Stilfer is opgericht in 1968 in Italië en heeft haar assortiment voortdurend uitgebreid en verfijnd. Naast de conventionele apparatuur maakt Stilfer ook apparatuur die zorgt voor besparing van stroom. Tot het assortiment van Stilfer behoren onder meer friteuses, fornuizen, bain-marie apparatuur, afzuigkappen en warmhoudvitrines. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden als u producten van Stilfer wilt aanschaffen voor gebruik in de professionele horeca keuken.

Producten van Stilfer bij HorecaRama

Het aanbod producten van het bekende Italiaanse merk Stilfer omvat onder meer verschillende friteuses, pasta kookapparatuur, een tosti apparaat, lava steengrill en andere producten. De pasta kookapparatuur van Stilfer bijvoorbeeld, is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies uit pasta kookapparatuur in tafelmodel of in staand model, in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Voorzien van een traploze thermostaat, controlelampje, aftapkraan en nauwsluitend deksel. Fijnmazige frituurmandjes waarin bijvoorbeeld ook rijst kan worden gekookt, worden eveneens meegeleverd.

Nog meer apparatuur van Stilfer

Naast de friteuses, kookapparatuur en andere producten kunt u van het merk Stilfer bij HorecaRama ook warmhoudvitrines of bain-marie vitrine aanschaffen. De bain-marie vitrine is gemaakt van roestvrijstaal 18/10 en is geschikt voor 6 x 1/3GN bakken (niet meegeleverd). Of kijk naar de afzuigkap gemaakt van roestvrijstaal 18/10, met ingebouwde motor. Deze afzuigkap is uitgerust met uitneembare vaatwasmachine bestendige lamellen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Stilfer en andere merken

Bij HorecaRama heeft u veel keuze. Kies uit producten van meer dan 150 bekende merken zoals Stilfer zodat uw keuken volledig professioneel is ingericht, volledig afgestemd op uw wensen. Naast het assortiment Stilfer producten vindt u tal van mogelijkheden en accessoires, handige tools en bijvoorbeeld ook werkkleding en schoonmaakartikelen. Ook voor de catering vindt u tal van handige oplossingen zoals warmhoud boxen, trolleys en bestek van melamine. 

Lees meer
Stilfer