Stöckel

Stöckel online kopen

In 1920 vervaardigde de mechanicus Carl Stöckel de eerste ijsknijper ten noorden van Berlijn. In 1946 werd in het noorden van Duitsland begonnen met het produceren van ijsknijpers en momenteel wordt het bedrijf door de vierde generatie van de familie Stöckel gedreven. De ijsknijpers van het merk Stöckel zijn tegenwoordig wereldwijd bekend omdat zij van goede kwaliteit zijn en in allerlei modellen in 25 verschillende groottes worden geproduceerd. Stöckel maakt ook andere ijsproducten. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot aantal uitvoeringen van de ijsknijper van Stöckel.

IJsknijpers van Stöckel

Kies bij HorecaRama uit een gevarieerd assortiment ijsknijpers van het bekende merk Stöckel. De bol van de ijsknijpers is steeds gemaakt van roestvrijstaal en de greep is verchroomd of gemaakt van kunststof.

De diameter van de bol varieert aanzienlijk. De kleinste bol die u maakt met een ijsknijper van Stöckel heeft een diameter van 30mm. Met deze kleine bolletjes kunt u gerechten leuk garneren of een ijscoupe opmaken met veel verschillende smaken ijs. De maat van de bolletjes van de ijsknijpers van Stöckel loopt langzaam op tot grote bollen met een diameter van 100mm. De knijpfunctie zorgt ervoor dat de ijsbol moeiteloos uit de schepmond valt.

HorecaRama en ijsproducten

Voor het maken van ijs vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment artikelen waaronder de ijsknijpers van Stöckel. Ook voor schepperbakken in GN maten, vrieskasten, koeltoonbanken en andere benodigdheden vindt u bij HorecaRama een grote keuze. Kies uit meer dan 150 gerenommeerde merken waaronder het merk Stöckel of kijk naar de vele mogelijkheden uit accessoires en budget artikelen. Ook voor ijsemmers, ijsblokjesmachines, ijsvergruizers of een slush puppy machine gaat u naar HorecaRama. Wilt u uw gasten verwennen met heerlijke ijscoupes dan kiest u bij HorecaRama uit verschillende ijscoupes en ijslepels maar u kunt ook terecht voor ijshoorntjes. 

Lees meer
Stöckel