Tecno inox

Tecno inox online kopen

Tecno inox startte als Italiaans bedrijf in 1984 met de productie van de eerste salamanders. Een open grill waaronder gerechten kunnen garen of worden gegratineerd, warm kunnen worden gehouden en ook grote schalen passen onder deze grill die geen sluiting aan de voorzijde heeft en meestal ook geen zijwanden. Door de grote kwaliteit van de producten van Tecno inox worden onder meer de salamanders van dit merk overal ter wereld verkocht. Ook bij HorecaRama, uw horeca groothandel kunt u kiezen uit verschillende modellen van de salamander van Tecno inox.

Salamander van Tecno inox

Kies bij HorecaRama uit verschillende modellen salamanders van Tecno inox. Het model met dichte zijwanden is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van verwarmingselementen aan zowel de onderzijde als de bovenzijde die afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingesteld. Geleverd met uitneembaar rooster. De salamanders van Tecno inox die alleen een achterwand hebben geven u zeer veel mogelijkheden in de professionele keuken. Deze salamanders zijn gemaakt van roestvrijstaal 18/10 en uitgevoerd met een lichtlopend bovenstuk waarmee de grillhoogte variabel kan worden ingesteld. Voorzien van een temperatuur schakelaar, een lekbak en een zwaar verchroomd rooster dat kan worden uitgetrokken zodat deze eenvoudig kan worden gereinigd. Verder voorzien van twee onafhankelijke verhittingszones. De salamanders van Tecno inox zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen die gelden in de professionele horeca keuken.

Merken en accessoires

HorecaRama laat u kiezen uit duizenden artikelen, speciaal afgestemd op professioneel gebruik in de HorecaRama. U kiest uit producten van meer dan 150 bekende merken zoals Tecno inox voor al uw benodigdheden. Schoonmaakproducten en werkkleding maar ook de meest geavanceerde apparatuur voor de keuken, koksmessen en bijzondere messen, een groot aantal bestekseries van bekende merken maar ook voor tafelkleden of brandpasta vindt u bij HorecaRama een ruime keus. 

Lees meer
Tecno inox