Tellier France

Tellier France online kopen

Met een fritessnijder van het merk Tellier France haalt u een product van hoge kwaliteit in huis, gemaakt van de beste materialen en met een lange levensduur. Voor het zelf frites maken van verse aardappelen is een fritessnijder nodig en omdat in vrijwel elke keuken wel frites worden bereid, is een fritessnijder een onmisbaar product. Frites worden vaak besteld bij een kindermenu maar ook bij luxe gerechten wordt vaak een portie patat frites gegeven en indien u de frites zelf maakt dan zullen uw gasten dat zeker waarderen. De fritessnijders van Tellier France zijn afgestemd op gebruik in de professionele horeca keuken.

Fritessnijders van Tellier France

De professionele fritessnijders van Tellier France zijn bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld naar de fritessnijder van France Tellier voor frites van 8x8mm in een zware uitvoering gemaakt van verchroomd staal. Het drukstuk voor de frites is gemaakt van kunststof. Deze Tellier France fritessnijder is voor gebruik op tafel en is daarom voorzien van een geëpoxeerd voetstuk van geëpoxeerd staal voor een goede stabiliteit. Door de aardappel op het mesrooster te plaatsen en vervolgens met het drukstuk door de messen heen te drukken krijgt u mooie stukjes frites. Een ideaal product voor het bereiden van huisgemaakte patat. Eenvoudig en veilig in gebruik.

Andere fritessnijders en accessoires

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen fritessnijders van Tellier France of van andere merken. De Tellier France fritessnijders zijn beschikbaar voor frites in verschillende maten waarbij de dikste patat 13x13mm zijn. HorecaRama verkoopt producten van meer dan 150 bekende merken zoals Tellier France en wat fritessnijders betreft kunt u ook kiezen voor het merk Sammic die eveneens verschillende fritessnijders in het assortiment heeft. Ook voor al uw andere benodigdheden op het gebied van frites gaat u naar HorecaRama. Een uitgebreid assortiment friteuses van gerenommeerde merken en u heeft een grote keuze uit allerlei modellen. Verder vindt u bij HorecaRama onder meer lekbakken, frituurmandjes, puntzakjes voor frites gemaakt van porselein en tal van andere interessante producten. 

Lees meer
Tellier France