Titanium

Titanium online kopen

Titanium produceert onder meer friteuses die van goede kwaliteit zijn en geschikt zijn voor professioneel gebruik in horeca omgevingen. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een friteuse voor professioneel gebruik, waaronder modellen van het bekende merk Titanium. In de horeca wordt veel gefrituurd, ook in internationale keukens, Aziatische keukens of bijvoorbeeld in Italiaanse keukens. Een friteuse is dan ook in elke professionele keuken onmisbaar. Frites staat op vrijwel elke kaart, als bijgerecht of als onderdeel van het kindermenu en daarnaast kunnen tal van andere producten worden gefrituurd, zowel vlees, vis als groenten.

Friteuses van Titanium

U kiest bij HorecaRama uit een friteuse met een inhoud van 8 liter of een dubbele friteuse met een inhoud van 2x8 liter. De Titanium friteuse is gemaakt met een roestvrijstalen behuizing en uitgevoerd met een koude zone, een uitneembare binnenpan en met een thermostaat en controlelampje. Een extra voordeel van de Titanium friteuses is het uitneembare verhittingselement. Doordat u het verhittingselement kunt uitnemen is het reinigen van de friteuse extra eenvoudig. Kijk voor deze friteuses van Titanium of friteuses van andere merken en de benodigde accessoires naar het uitgebreide assortiment horecabenodigdheden van HorecaRama.

Frituur-en andere benodigdheden

Alles voor uw frituur vindt u bij HorecaRama. Friteuses van grote kwaliteit en bekende merken zoals Titanium en bijvoorbeeld van de merken Modular of CaterChef. Ook voor accessoires zoals frituurmandjes, uitlekbakken, een fritessnijder of een puntzak voor frites, vindt u bij HorecaRama een uitgebreid aanbod van bekende merken en in budget uitvoeringen. Ga voor al uw horeca benodigdheden naar horeca groothandel HorecaRama als u prijs stelt op een uitgebreide keuzemogelijkheid en een zeer compleet assortiment. Ook voor al uw benodigdheden voor hotel en catering, schoonmaakproducten, warmhoudapparatuur, koelingsapparatuur en een uitgebreid assortiment bestek van bekende merken. 

Lees meer
Titanium