Tork

Tork online kopen

Het merk Tork bestaat uit een gevarieerd assortiment producten op het gebied van hygiëne en reiniging. De producten van Tork worden gebruikt in de horeca en de voedingsindustrie maar ook op kantoren, op scholen en in de industriële sector. Tot het assortiment producten van Tork behoren onder meer papieren handdoekjes, keukenpapier, servetten, zeep en toiletpapier. Bij HorecaRama kunt u veel producten van Tork aanschaffen speciaal geschikt voor gebruik in de horecasector. Tork producten worden in meer dan 80 landen verkocht, zijn duurzaam en van grote kwaliteit en voorzien van een functioneel design.

Assortiment Tork producten bij HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit een groot en gevarieerd assortiment toiletartikelen voor gebruik in de horeca. U kunt naast de artikelen van Tork zoals zeepdispensers, handdoeken dispensers, toiletrolhouders en servetten dispensers ook de benodigde navullingen aanschaffen. De zeepdispenser van Tork is professioneel uitgevoerd en voorzien van een aantrekkelijk design. De dispenser is geschikt voor zeep navulling van Tork, verkrijgbaar in een normale of antibacteriële uitvoering en goed tot wel 3200 wasbeurten. Kies uit een groot aantal toiletrolhouders en bijpassende toiletrollen van Tork, tot jumbo rollen per 12 stuks. U kunt bij HorecaRama ook servetten en wegwerptafelkleden van Tork aanschaffen bijvoorbeeld een wegwerptafelkleed uitgevoerd in wit voorzien van linnen look.

Toiletartikelen bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u naast het grote assortiment producten van Tork uit tal van andere bekende merken. Ook voor speciale artikelen zoals wegwerpzakjes of een babycommode vindt u meerdere mogelijkheden. Voor uw horeca benodigdheden kiest u bij HorecaRama uit meer dan 150 bekende merken zoals het merk Tork voor de complete inrichting en schoonmaak van uw horeca onderneming. Ook veel accessoires en budgetartikelen zijn verkrijgbaar bij HorecaRama, zodat u uw gehele horeca onderneming zoals hotel en restaurant compleet en naar smaak kunt inrichten.  

Lees meer
Tork