Tramontina

Tramontina online kopen

Valentin Tramontina was van oorsprong een Italiaan en startte in 1911 in Brazilië een eigen bedrijf in huishoudelijke apparaten. Na te zijn begonnen in een kleine werkplaats op een gehuurd stuk grond kon na enige tijd een groter pand worden betrokken waarna het bedrijf verder uitgroeide tot een internationaal bekend bedrijf. Van het merk Tramontina kunt u bij HorecaRama bestekonderdelen aanschaffen die van hoge kwaliteit zijn, mooi zijn vormgegeven en bij uitstek geschikt voor gebruik in de horeca.

Bestek van Tramontina

Kies bij HorecaRama uit verschillende bestekonderdelen van het bekende merk Tramontina. Het bestek is gemaakt van roestvrijstaal van hoge kwaliteit en voorzien van een aantrekkelijk lemmet, uitgevoerd in hout look. U kiest uit een drietal messen van Tramontina met een glad lemmet en uiterst scherpe snede of een gekarteld lemmet speciaal voor het snijden van vlees. U kiest verder uit twee vorken en twee lepels waaronder een koffielepel. Kijk naar het assortiment messen, vorken en lepels van het bekende merk Tramontina bij HorecaRama als u op zoek bent naar professioneel bestek tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Bestek bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit tientallen bestekseries of los bestek van gerenommeerde merken zoals Tramontina. Andere bekende merken zijn onder meer Amefa, Olympia en ProSub. Net als de bestekonderdelen van Tramontina kunt u van de andere series het bestek per onderdeel aanschaffen, meestal in setjes van 6. Van het merk Olympia zijn diverse monstersetjes beschikbaar zodat u de verschillende besteklijnen kunt vergelijken. Zoekt u een modern bestek of juist een klassiek bestek of bestek met een elegante uitstraling kijk dan naar het uitgebreide assortiment bestek van HorecaRama waaronder de bestekserie van Tramontina. Ook voor accessoires zoals bestekbakken, bestekkorven voor de vaatwasser of een messensnijder gaat u naar horeca groothandel HorecaRama. 

Lees meer
Tramontina