Trenton international

Trenton International online kopen

Trenton International is een familiebedrijf, gevestigd in Sydney. Het bedrijf verkoopt wereldwijd producten voor onder meer gebruik in de horeca waaronder de besteklijn van het merk Trenton Cutlery. Een prachtig bestek, in tal van uitvoeringen en onderdelen. Bij HorecaRama kiest u uit een groot aantal bekende merken en bestekseries, in allerlei uitvoeringen voor zowel de klassieke inrichting als de moderne of luxueuze inrichting voor hotel en restaurant. Ook de Cutlery bestekserie van Trenton International is bij HorecaRama verkrijgbaar.

Trenton International Cutlery bestek

Het bestek van Cutlery van Trenton International bestaat uit maar liefst 24 onderdelen, in verschillende designs. De Trenton International bestekserie “Cutlery Paris” heeft een robuuste uitstraling en is gemaakt van roestvrijstaal. U stelt zelf uw bestek samen, geheel naar wens. Kies uit deze Trenton International bestekserie uit een tafellepel, tafelvork en tafelmes, botermes, vismes, vleesmes, dessertmes, diverse vorken en lepels waaronder ook een theelepel en een koffielepel. Bij Trenton International is ook de serie “Sydney” een zeer gewaardeerd bestek, eveneens bij HorecaRama verkrijgbaar waaronder onder meer ook een speciale sorbetlepel. Ook Trenton International Sydney bestek is gemaakt van roestvrijstaal en de vormgeving van dit bestek is robuust en glad.

Bestekseries bij HorecaRama

De bestekseries Paris en Sydney van het merk Trenton International, zijn twee voorbeelden van bestekseries die u bij HorecaRama kunt aanschaffen. U kiest daarnaast uit tal van andere mogelijkheden voor de aanschaf van bestek. De bestekseries van Amefa bijvoorbeeld, verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, zowel voor een klassieke als moderne of luxueuze inrichting van hotel en restaurant. Van het bekende merk Olympia kunt u bij HorecaRama diverse monstersets aanschaffen zodat u bestekseries kunt vergelijken. Ook voor bestek van melamine en accessoires zoals bestekbakken, bestekmandjes of een bestekkorf voor de vaatwasser vindt u bij HorecaRama een ruime keuze. 

Lees meer
Trenton international