Vacu Vin

Vacu Vin online kopen

Vacu Vin is een bekend merk voor producten op het gebied van wijn. Opgericht in 1986 door Bernd Schneider waarbij de vacuum wine saver werd gelanceerd. Samen met zijn broer John werd een uniek concept ontwikkeld waardoor aangebroken flessen wijn langer konden worden bewaard. Inmiddels is Vacu Vin een wereldwijd bekend merk en worden de producten van Vacu Vin in 30 miljoen huishoudens en horeca ondernemingen, in 75 verschillende landen gebruikt. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende producten van het merk Vacu Vin.

Vacu Vin bij HorecaRama

In de horeca zijn flessenkoelers onmisbaar en u kiest bij HorecaRama uit verschillende uitvoeringen flessenkoelers van het merk Vacu Vin. De mooi vormgegeven flessenkoeler bijvoorbeeld, in een uitvoering in de kleur zwart of gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een snelkoeler element dat uitneembaar is. Een reserve element is eveneens verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een snelkoeler element waarmee u een fles wijn in 5 minuten kunt koelen van kamertemperatuur tot gekoeld en de wijn blijft hierna nog een uur koel.

Nog meer producten van Vacu Vin

Andere producten van het merk Vacu Vin die u bij HorecaRama kunt aanschaffen zijn onder meer een wijn stop met vacuüm pompje waarmee geopende flessen langer goed blijven. Deze Vacu Vin wijn is voorzien van een indicator die aangeeft wanneer het vacuüm is bereikt. Geleverd met twee stoppen en eveneens zijn stoppen los verkrijgbaar. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor andere producten op het gebied van wijn zoals bijvoorbeeld een wijnklimaatkast.

Producten voor wijn

In hotels, restaurants en bars wordt dagelijks wijn geschonken, al dan niet bij de maaltijd. U heeft dan ook verschillende producten nodig voor schenken, bewaren en koelen van wijn en al uw benodigdheden op het gebied van wijn kunt u aanschaffen bij horeca groothandel HorecaRama. Denk aan onder meer ophangrekken voor wijnglazen, wijnrekken in soorten en maten, waskorven voor wijnglazen voor in de vaatwasser, wijnkoelers van bekende merken zoals Vacu Vin en kurkentrekkers. 

Lees meer
Vacu Vin