Volano

Volano online kopen

Volano is een bekend merk voor onder andere vleessnijmachines. Een vleessnijmachine biedt natuurlijk uitkomst in bijvoorbeeld een slagerij maar ook voor gebruik in de professionele horeca keuken is een vleessnijmachine een hele uitkomst. Voor uw buffetten bijvoorbeeld zoals een ontbijtbuffet snijdt u zelf heerlijke verse plakjes ham en fricandeau. Verkoopt u verse broodjes dan is een vleessnijmachine een must zodat u dagelijks vers vlees kunt snijden zoals ham, rauwe ham, rosbief en tal van andere vleessoorten. De vleessnijmachines van Volano zijn geschikt voor dagelijks en professioneel gebruik en zijn verkrijgbaar bij horeca groothandel HorecaRama.

Vleessnijmachines van Volano

De vleessnijmachines van Volano zijn gemaakt van hoogwaardig zwaar aluminium geëpoxeerde legering en zijn voorzien van ingebouwd slijpapparaat. De snijdikte kunt u handmatig nauwkeurig instellen tussen de 0 en 26mm. Omdat de snijmachines van Volano volledig met de hand worden bediend heeft u geen stroompunt nodig waardoor u het de snijmachine kunt plaatsen waar u wilt en eventueel mee kunt nemen voor cateringdoeleinden. De snijmachines van Volano zijn mooi vormgegeven en hebben daardoor een mooie uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in twee varianten met een variabele diameter van het mes. Een bijpassend onderstel, eveneens van het merk Volano, is bij HorecaRama los bij te bestellen.

Vleessnijmachines bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u voor al uw horeca benodigdheden kiezen uit verschillende merken. Producten van meer dan 150 bekende merken zoals Volano staan tot uw beschikking. Ook voor de aanschaf van een vleessnijmachine kiest u uit verschillende mogelijkheden waaronder een vleessnijmachine van het merk Volano, van het merk Buffalo, Caterlite, CaterChef, of van het bekende merk Mach. Ook voor accessoires voor vleessnijmachines vindt u meerdere mogelijkheden waaronder voedselbakken en gastronormbakken maar ook een afdekhoes voor uw vleessnijmachine van Volano of andere merken.

Lees meer
Volano