Waca

Waca online kopen

Waca is een Duits merk en het bedrijf is opgericht in 1921. Een jongeman van 22 jaar, Heinrich Walch begon in dit jaar met de start van een kleine porseleinfabriek die onder meer schakelaars en stopcontacten maakte van porselein. Al snel werd ook begonnen met de productie van kunststof onderdelen en Waca schakelde in de jaren ’50 over naar volledige productie van kunststof artikelen omdat porseleinen onderdelen niet meer werden verkocht. Waca is een familiebedrijf en richt zich momenteel volledig op de productie van kunststof producten voor gebruik in onder meer de horeca, het ziekenhuis wezen en producten voor thuisgebruik.

Producten van Waca bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit tal van producten van het merk Waca, gemaakt van kunststof en van hoogwaardige kwaliteit met een mooie uitstraling. U vindt in het assortiment onder meer saladebestek, bekers en kommen, bakken en bakjes, bestek van kunststof of borden en soepkommen. Kunststof heeft veel voordelen zoals onbreekbaarheid, eenvoudige reinigingen en de producten van Waca zijn veelal bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen.

Aanbod producten Waca

Melamine is een kunststof die bestand is tegen breuk, warmte en koude en is nagenoeg krasvrij. Kies uit Waca artikelen gemaakt van melamine zoals borden en kommen. De borden van Waca zijn beschikbaar in verschillende maten en u vindt mokken van verschillende grootte. Het assortiment vleesbakken van Waca is bijzonder uitgebreid net als de schotels waarop u uw gerechten kunt presenteren, bijvoorbeeld bij een buffet. Uitvoeringen in wit en zwart en in verschillende afmetingen.

Aanbod van HorecaRama

Naast het uitgebreide aanbod producten van het bekende merk Waca, kiest u bij HorecaRama uit duizenden andere artikelen van bekende merken. U heeft de keuze uit meer dan 150 bekende merken voor al uw horeca benodigdheden: apparatuur van Buffalo, bestek van Amefa of Olympia, werkkleding van bekende merken of werkschoenen van Crocs, Birckenstock of Shoes for Crews. Ook voor schalen, schotels en bakken van bijvoorbeeld roestvrijstaal vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment. 

Lees meer
Waca