Weigh Station

Weigh station online kopen

Het merk Weigh station staat bekend om de vele modellen weegschalen die heel geschikt zijn voor onder meer gebruik in de horeca. Deze keukenweegschalen zijn geschikt voor professioneel gebruik, en wegen heel nauwkeurig elk soort voedsel. Weegschalen van Weigh station zijn van voortreffelijke kwaliteit, hebben een mooie uitstraling en zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een professionele keukenweegschaal van Weigh station.

Keukenweegschalen van Weigh station

Kies uit verschillende mogelijkheden als u een keukenweegschaal van Weigh station wilt aanschaffen. Wilt u regelmatig ook grotere hoeveelheden kunnen wegen dan is een keukenweegschaal tot 100 kilo verkrijgbaar. Andere mogelijkheden zijn keukenweegschalen van Weigh station tot 3 of 5 kilo, weegschalen tot 10,15, 20 of 25 kilo. Er zijn meerdere uitvoeringen en mogelijkheden weegschalen van Weigh station zodat u een weegschaal kunt aanschaffen die volledig voldoet aan uw wensen. Kies uit platform weegschalen, digitale weegschalen of voor een hangweegschaal.

HorecaRama en Weigh Station producten

Een van de weegschalen van Weigh station is een weegschaal gemaakt van roestvrijstaal met een afneembare kom voor het wegen van losse producten. U weegt producten tot maximaal 5 kilo, in stapjes van 20 gram. Ook verkrijgbaar in andere modellen. Een andere mogelijkheid is de elektronische vierkante weegschaal van Weigh station, voorzien van een remote LCD-display en gemaakt van roestvrijstaal. Wegen tot max 30 kilo in stapjes van 10 gram. Kijk voor deze en vele andere mogelijkheden naar het assortiment Weigh station weegschalen bij HorecaRama.

Weegschalen bij HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit tal van mogelijkheden voor de aanschaf van een professionele weegschaal. Weegschalen van het bekende merk Weigh station maar ook van andere bekende merken. Kijk naar de elektrische platformweegschalen, een grote keuze uit elektronische weegschalen of naar een weegschaal met een display die aan de wand kan worden gemonteerd. Het assortiment Weigh station weegschalen biedt bij HorecaRama een ruime keus uit professionele weegschalen. 

Lees meer
Weigh Station