Westmark

Westmark online kopen

Westmark is een Duits bedrijf en sedert tientallen jaren een begrip binnen de horecawereld. Westmark is onder meer bekend geworden door de dunschiller, uitgevonden en op de markt gebracht in de jaren ’60 en al generaties lang gebruikt in zowel huishoudelijke sfeer als in de horeca. Natuurlijk maakt Westmark veel meer producten; producten van hoge kwaliteit en vaak blijken de producten van grote toegevoegde waarde voor uw keuken zoals de vierzijdige groenterasp, champignonsnijder of de appelverdeler van Westmark. Bij HorecaRama heeft u een grote en gevarieerde keuze uit handige, nuttige producten van het merk Westmark.

Producten van Westmark

U vindt in het assortiment van HorecaRama nuttige en handige accessoires van het merk Westmark, voor gebruik in de horeca. Kijk bijvoorbeeld naar de kruidenschaar, de bakspaan van aluminium of de hittebestendige universeel tang. Verder vindt u verschillende uitvoeringen van de dunschiller van Westmark in het assortiment, een eiersnijder, raspen voor zeer fijn raspwerk, een knoflookpers of een universeel hakker. Kijk voor deze en andere producten van Westmark naar het assortiment van HorecaRama.

Handige producten van Westmark

Met de ontschubber van Westmark kunt u op eenvoudige wijze vis ontschubben. De ontschubber is gemaakt van aluminium en heeft een lengte van 21cm. U kiest uit verschillende eiersnijders, voor plakjes of voor partjes ei. Met het radijs garneerapparaat maakt u de mooiste roosjes van radijs en met de messenslijper van Westmark houdt u in een handomdraai uw messen scherp. Het aanbod producten van Westmark is zeer gevarieerd.

HorecaRama, uw horeca groothandel

Voor elke horecagelegenheid biedt HorecaRama een ruim assortiment benodigdheden. Een grote keuze uit merkartikelen van meer dan 150 bekende merken zoals Wetsmark voor de inrichting van de professionele keuken, de tafels, voor de inrichting van de lobby, slaapkamers en badkamers van uw hotel. Ook voor schoonmaak producten en catering producten heeft u bij HorecaRama een grote keuze. 

Lees meer
Westmark