Wrapmaster

Wrapmaster online kopen

Wrapmaster is een bekend merk voor vershoudfolie. Vershoudfolie wordt veel gebruikt in de horeca voor het bewaren van voedsel en gerechten, voor het afdekken van schalen, voor verpakken of voor gebruik in de magnetron. Wrapmaster maakt naast vershoudfolie ook andere soorten folie zoals braadfolie en aluminiumfolie. Voor het opbergen van folie vindt u van dit bekende merk tal van mogelijkheden zoals foliedispensers voor aan de muur. Kijk voor het uitgebreide assortiment artikelen van Wrapmaster naar het aanbod van HorecaRama.

Producten van Wrapmaster

De vershoudfolie van Wrapmaster is beschikbaar in verschillende maten: breedtematen van 30cm of 45cm, geleverd per 3 rollen. De roosterfolie van Wrapmaster, speciaal geschikt voor het braden van vlees wordt eveneens geleverd per 3 rollen en heeft een breedte van 45cm. Het bakpapier van Wrapmaster is uiterst professioneel: aan beide zijden gecoat met een antikleef laag en kan tot wel 20 minuten temperaturen tot 220 graden doorstaan. Ook geschikt voor olie- en vetvrij koken. Breedte 45cm en geleverd per 3 rollen. Ook voor aluminiumfolie vindt u verschillende mogelijkheden van het merk Wrapmaster. Dispensers voor folie zijn eveneens beschikbaar in meerdere uitvoeringen, ven eenvoudig tot luxueus. De folie dispenser Pro van Wrapmaster is te combineren met veel verschillende folies, is voorzien van een mes dat eenvoudig en veilig snijdt en kan zowel worden gebruikt op tafel als aan de muur worden bevestigd.

Bekende merken zoals Wrapmaster

Bij HorecaRama zijn veel producten verkrijgbaar van bekende merken zoals Wrapmaster. Producten voor gebruik in de professionele keuken zoals de folies van Wrapmaster maar ook een grote keuze uit apparatuur, messen en snijders, bestekseries van bekende merken, schoonmaakartikelen, benodigdheden voor de catering en tal van andere mogelijkheden zoals werkkleding en werkschoenen. Kijk naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama waaronder producten van meer dan 150 bekende merken. 

Lees meer
Wrapmaster