Wüsthof Classic

Wüsthof Classic online kopen

Het merk Wüsthof is bekend door de messen van hoge kwaliteit. Al sinds 1814 worden door Wüsthof messen gefabriceerd in Solingen (Duitsland) van een uitzonderlijke kwaliteit en uitstraling en de messen worden dan ook wereldwijd verkocht. Een van de series is de Wüsthof Classic serie, bestaande uit verschillende producten zoals professionele visfileermessen, uitbeenmessen, koksmessen en bijvoorbeeld een tomatenmesje. De Wüsthof Classic serie is ook verkrijgbaar bij HorecaRama, uw horeca groothandel en u vindt wel 40 messen van hoge kwaliteit speciaal voor gebruik in de horeca keuken in het assortiment.

Wüsthof Classic serie bij HorecaRama

Kies uit tal van messen uit de Wüsthof Classic serie voor gebruik in de professionele horeca keuken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een koksmes uit de Wüsthof Classic serie. Het koksmes extra zwaar met rondjes heeft een lemmet van 20cm. De rondjes zorgen ervoor dat uw producten niet aan het mes blijven plakken. Eenzelfde koksmes is verkrijgbaar met ovaaltjes. U kunt ook kiezen voor koksmessen uit de Wüsthof Classic serie met kleinere of grotere lemmeten. Kies verder uit onder meer een Chinese bijl, rechte of kromme vleesvorken, officemesjes of messen speciaal voor het fileren van vis zoals een zalmmes of visfileermes.

Andere messen uit de Wüsthof Classic serie

In de Wüsthof Classic serie vindt u naast de officemesjes en koksmessen ook speciale messen. Kijk eens naar de verschillende broodgolfmessen verkrijgbaar in verschillende maten van het lemmet, tomatenmesjes al dan niet met punt, tourneermesjes en groentemesjes. Het aanbod messen uit de Wüsthof Classic serie is bijzonder uitgebreid en alle messen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam in gebruik en gemaakt van de beste materialen. U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor messen en bestek van andere bekende merken, zoals bijvoorbeeld Amefa en Olympia voor de inrichting van uw tafels. Bij HorecaRama kiest u uit producten van meer dan 150 bekende merken. 

Lees meer
Wüsthof Classic