Zassenhaus

Zassenhaus online kopen

Zassenhaus is een Duits merk en het bedrijf werd al in 1867 opgericht. Sindsdien is het assortiment uitgebreid en verfijnd, en inmiddels is Zassenhaus een wereldwijd verkocht merk. Gespecialiseerd in onder andere molens voor de keuken zoals pepermolens. Zassenhaus combineert passie met vakmanschap waardoor producten van hoge kwaliteit met een mooie uitstraling worden gefabriceerd, tegen een zeer gunstige prijs. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende producten van het merk Zassenhaus waaronder een uitgebreid en gevarieerd assortiment zout- en pepermolens.

Zassenhaus producten bij HorecaRama

Het assortiment producten van het merk Zassenhaus welke u kunt kopen bij HorecaRama bestaat grotendeels uit pepermolens en zoutmolens. Kleine en grote molens, speciaal voor op uw tafels of juist voor in de professionele keuken. Indien u gebruik maakt van een open keuken dan is een hele grote pepermolen leuk om te zien voor uw gasten. U steelt daarmee echt de show. De molens van Zassenhaus zijn gemaakt van hout en verkrijgbaar in zowel donkere als lichte uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de zoutmolen gemaakt van beukenhout, een zeer degelijke zoutmolen die qua grootte goed op uw tafels past (12cm). Ook verkrijgbaar in donker en zwart en in grotere maten. De grootste pepermolen heeft maar liefst een hoogte van 95cm en is donker van kleur. Naast het gevarieerde assortiment pepermolens en zoutmolens kunt u ook kiezen voor een trancheerplank en een broodplank van het merk Zassenhaus.

Zassenhaus en andere merken

Bij HorecaRama kiest u steeds uit een groot en gevarieerd assortiment producten. Producten van meer dan 150 bekende merken zoals Zassenhaus maar ook uit een groot assortiment budget artikelen en accessoires. Het assortiment van HorecaRama is volledig afgestemd op de horeca zoals hotel, restaurant, bar en catering. Richt uw horeca onderneming in met de beste producten van bekende merken, geheel naar smaak en wens met het ruime assortiment van HorecaRama.
Lees meer
Zassenhaus