American grill

Bij de afdeling braden, grillen en koken van HorecaRama vindt u alles voor de professionele keuken. Op het gebied van grillen kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen van de American grill, een absolute topper voor de professionele horeca keuken. Op een American grill kunnen allerlei soorten voedsel worden gegrilld maar dit apparaat wordt het meest gebruikt voor vlees, hamburgers en vis. Bij HorecaRama is de American grill verkrijgbaar voor zowel aardgas als propaangas en de apparatuur wordt zeer compleet geleverd waardoor de American grill ook geschikt is voor het tijdelijk warm houden van gerechten.

American grill van HorecaRama

De American grill van HorecaRama is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een dubbel geïsoleerde buitenmantel. De 12mm dikke stalen van het grillrooster zorgen voor mooie grillstrepen en dit rooster kan worden gekanteld zodat zowel schuin als recht kan worden verwarmd. De American grill is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met 5, 7 of 10 branders en de branders kunnen apart worden bediend. U kunt dus kosten besparen door alleen die branders te gebruiken die op dat moment nodig zijn. Erg handig bij grote pieken en dalen qua drukte. De warmte zelf wordt verdeeld door gloeiplaten die uitneembaar zijn en daardoor eenvoudig kunnen worden gereinigd. De American grill is thermisch beveiligd.

American grill en andere bakproducten

Bij de American grill kunnen verschillende accessoires worden besteld. Kies bijvoorbeeld voor een extra warmhoudrek: een extra verhoging met uitneembaar rooster waarop producten kunnen voorgaren en nagaren of tijdelijk kunnen worden warm gehouden. De Smokerbox is een andere uitbreiding van de American grill: leg stukjes hout of rookmot in de smokerbox en door de hitte van de branders krijgen uw gerechten een heerlijke barbecue smaak. Naast de American grill zijn tal van bakproducten verkrijgbaar: keukenmachines, kooktoestellen, wafelijzers en ook bijzondere apparatuur zoals een chocolade warmer of een poffertjes apparaat.

Lees meer