American grill

De American grill is een absolute topper voor de professionele horeca keuken. Hiermee krijgen uw producten de echte 'flame grilled' smaak omdat de spijlenrooster direct boven het vuur hangt. Op een American grill kunnen allerlei soorten voedsel worden gegrilld maar dit apparaat wordt het meest gebruikt voor vlees en hamburgers. Bij HorecaRama is de American grill verkrijgbaar voor zowel aardgas als propaangas.

American grill

American grill van HorecaRama

De American grill van HorecaRama is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een dubbel geïsoleerde buitenmantel. De 12mm dikke stalen spijlen van het grillrooster zorgen voor mooie grillstrepen en dit rooster kan worden gekanteld zodat zowel schuin als recht kan worden verwarmd. De American grill is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met 5, 7 of het grootste model met 10 branders. Deze zijn allemaal apart van elkaar bedienbaar. U kunt dus kosten besparen door alleen die branders te gebruiken die op dat moment nodig zijn. Erg handig bij grote pieken en dalen qua drukte. De warmte zelf wordt verdeeld door gloeiplaten die uitneembaar zijn en daardoor eenvoudig kunnen worden gereinigd. Tevens zijn de gaten van de branders hierdoor ook beschermd tegen vervuiling zodat deze niet verstopt kunnen raken. De American grill is thermisch beveiligd.

American grill en andere bakproducten

Bij de American grill kunnen verschillende accessoires worden besteld. Kies bijvoorbeeld voor een extra warmhoudrek: een extra verhoging met uitneembaar rooster waarop producten kunnen voorgaren en nagaren of tijdelijk kunnen worden warm gehouden. De Smokerbox is een andere uitbreiding van de American grill: leg stukjes hout of rookmot in de smokerbox en door de hitte van de branders krijgen uw gerechten een heerlijke barbecue smaak.