Glasophangrek

Het gebruik van een glasophangrek heeft veel voordelen en is een onmisbaar onderdeel van uw bar. Bij HorecaRama, de groothandel voor al uw horecabenodigdheden vindt u verschillende modellen glasophangrek, zowel voor aan het plafond als voor aan de wand. Een glasophangrek maakt onderdeel uit van elke bar en vindt u in restaurants, hotels en cafés. Ook geschikt voor de keuken bij u thuis!

Glasophangrek

De voordelen van een glasophangrek

Een glasophangrek is geschikt voor het ophangen van wijnglazen of andere steelglazen zoals champagneglazen. De glazen hangen ondersteboven aan het glasophangrek waardoor er geen stof in de glazen kan komen. Het gebruik van een glasophangrek is dan ook hygiënischer dan het bewaren van uw glazen in een kast. Als de glazen ondersteboven hangen dan kan er geen stof of ander vuil in terecht komen. U bespaart ook ruimte in uw kasten door het gebruik van een glasophangrek. HorecaRama heeft glasophangrekken in verschillende afmetingen en zowel voor aan de wand als aan het plafond.

Een glasophangrek is overzichtelijk

Als u een glasophangrek gebruikt dan kunt u uw glazen overzichtelijk opbergen. Hang wijnglazen van klein naar groot of maak onderscheid tussen witte wijnglazen en rode wijnglazen en gebruik een apart glasophangrek voor uw champagneglazen of andere glazen. Het gebruik van een glasophangrek scheelt u ook aan tijd want de glazen kunnen in een handomdraai worden gepakt, zonder kastdeuren te openen en zonder na te gaan of de glazen nog wel schoon en stofvrij zijn.

Glasophangrek plafondmodel

De meest populaire ophangrekken zijn de glasophangrekken plafondmodel. Dit is vaak het meest praktische achter de bar omdat deze ergens in de backbar opgehangen kunnen worden waardoor de glazen op een prettige hoogte hangen. Omdat de glasophangrekken plafondmodel in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn hebben wij de juiste modellen voor iedere horecagelegenheid in ons assortiment. 

HorecaRama voor uw glasophangrek

In de webshop van HorecaRama bestelt u eenvoudig het glasophangrek dat past bij uw bar. De glasophangrekken zijn in verschillende afmetingen, modellen en kleuren verkrijgbaar. Kijk ook eens naar andere barbenodigdheden in de webshop van HorecaRama zoals kunststof glazen, een wijnkoeler, afdruipmat of spoelborstel. HorecaRama heeft alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming.

 

Vraag en antwoord over het glasophangrek

 

Waar gebruik ik een glasophangrek?

Een glasophangrek is niet meer weg te denken bij de bar. Dit kan een bar zijn in een restaurant, hotel of een andere horecagelegenheid. Een glasophangrek kunt u aan het plafond of aan de wand ophangen. Daarnaast kunt u een glasophangrek ook bij u thuis een mooi plekje geven.  

Wat zijn de voordelen van een glasophangrek?

Een glasophangrek heeft verschillende voordelen. Zo heeft u een goed overzicht van de wijnglazen die eraan hangen. Binnen een mum van tijd heeft u de glazen gepakt die u nodig heeft zonder dat daar het openen van een kastje aan te pas komt. Daarnaast ziet u ook meteen of de glazen goed schoon zijn.

Welke uitvoeringen van het glasophangrek zijn er?

Het glasophangrek is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij HorecaRama. Het glasophangrek is er in modellen voor het plafond en ook in uitvoeringen voor de wand. Daarnaast is het ophangrek er in een lengte van bijvoorbeeld 25cm, 41cm of maar liefst 61cm. Ook hebben wij een glasophangrek met 5 sleuven in ons assortiment.