Glasophangrek

Het gebruik van een glasophangrek heeft veel voordelen en is een onmisbaar onderdeel van uw bar. Bij HorecaRama, de groothandel voor al uw horecabenodigdheden vindt u verschillende modellen glasophangrek, zowel voor aan het plafond als voor aan de wand. Een glasophangrek maakt onderdeel uit van elke bar en vindt u in restaurants, hotels en cafés. Ook geschikt voor de keuken bij u thuis!

De voordelen van een glasophangrek

Een glasophangrek is geschikt voor het ophangen van wijnglazen of andere steelglazen zoals champagneglazen. De glazen hangen ondersteboven aan het glasophangrek waardoor er geen stof in de glazen kan komen. Het gebruik van een glasophangrek is dan ook hygiënischer dan het bewaren van uw glazen in een kast. Als de glazen ondersteboven hangen dan kan er geen stof of ander vuil in terecht komen. U bespaart ook ruimte in uw kasten door het gebruik van een glasophangrek. HorecaRama heeft glasophangrekken in verschillende afmetingen en zowel voor aan de wand als aan het plafond.

Een glasophangrek is overzichtelijk

Als u een glasophangrek gebruikt dan kunt u uw glazen overzichtelijk opbergen. Hang wijnglazen van klein naar groot of maak onderscheid tussen witte wijnglazen en rode wijnglazen en gebruik een apart glasophangrek voor uw champagneglazen of andere glazen. Het gebruik van een glasophangrek scheelt u ook aan tijd want de glazen kunnen in een handomdraai worden gepakt, zonder kastdeuren te openen en zonder na te gaan of de glazen nog wel schoon en stofvrij zijn.

HorecaRama voor uw glasophangrek

In de webshop van HorecaRama bestelt u eenvoudig het glasophangrek dat past bij uw bar. De glasophangrekken zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kijk ook eens naar andere barbenodigdheden in de webshop van HorecaRama zoals kunststof glazen, een wijnkoeler, afdruipmat of spoelborstel. HorecaRama heeft alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming.

Lees meer