Luigi Bormioli glazen

Bormioli staat voor traditioneel vakmanschap, kwaliteit en een opvallend design. Luigi Bormioli glazen zijn dan ook een hele aanwinst voor uw hotel en restaurant. Prachtige glazen voor op uw tafels, chique en professioneel. Kijk bij HorecaRama naar het uitgebreide assortiment glazen waaronder glazen van bekende merken zoals Luigi Bormioli glazen. Een andere mogelijkheid zijn de -eveneens prachtige glazen- van Bormioli rocco en glaswerk van bekende merken zoals Vidivi en Royal Leerdam.

Assortiment Luigi Bormioli glazen bij HorecaRama

Bij HorecaRama heeft u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van Luigi Bormioli glazen. Bekende series zoals Intenso, Magnifico en Vinea bieden mooie wijnglazen, in verschillende uitvoeringen en maten. Grotere wijnglazen met een inhoud van 70 cl tot kleinere wijnglazen en champagne glazen van Luigi Bormioli. De wijnglazen Luigi Bormioli uit de serie Vinea hebben wel een heel bijzonder mooie vormgeving. Helder glaswerk van hoge kwaliteit. Geleverd per 6 stuks.

Tumblers en andere Luigi Bormioli glazen

Ook voor wat betreft de tumblers van Luigi Bormioli heeft u de keuze uit meerdere uitvoeringen. Een mooi dun glas, uit de Vinea lijn, glashelder én sterk of een tumbler uit de Ametista lijn bijvoorbeeld. Tot deze Ametista lijn behoort ook een heel mooi longdrinkglas. Wilt u uw tafels aankleden met de mooiste artikelen dan zijn de Luigi Bormioli glazen een echte aanrader. Kijk op de website van HorecaRama om de Luigi Bormioli glazen te bekijken en uw keuze te maken.

Veel keuze uit glaswerk

Bij HorecaRama kunt u voor elke horecagelegenheid het geschikte glaswerk aanschaffen. Luigi Bormioli glazen voor een chique uitstraling, Carlisle glazen gemaakt van kunststof voor buffetten of barbecues en vele andere mogelijkheden. Ook voor accessoires zoals een poleer machine voor uw Luigi Bormioli glazen en speciale glazen korven voor de vaatwasmachine gaat u naar horecagroothandel HorecaRama.

Lees meer