Alpeninox

Al meer dan veertig jaar Alpeninox koelkast
Op het gebied van koeling is Alpeninox al meer dan veertig jaar groot. Het Italiaanse bedrijf heeft zich gaandeweg steeds verder gespecialiseerd in koelapparatuur. In 1974 maakte de onderneming haar eerste koelkast en door de jaren heen verwierf zij de verschillende benodigde ISO-normen. Deze kwaliteitscertificaten hangen voor een belangrijk deel samen met het streven naar duurzaamheid. Schadelijke stoffen werden steeds verder geëlimineerd. Als Italiaans kwaliteitsmerk heeft Alpeninox ook een helder oog voor esthetiek. Dit is goed te zien wanneer het overzicht bij HorecaRama wordt geraadpleegd.

Geavanceerde vrieskast en koelkast van Alpeninox
Het aanbod van koel- en vriesapparatuur dat Alpeninox biedt, is bijzonder uitgebreid. De koelkast voor de grootkeuken kan met 85cm hoogte heel klein zijn, maar hij kan ook een hoogte bereiken van 208cm. Diverse maten in hoogte en breedte zitten hier tussenin. Wat voor de koelkast van Alpeninox geldt, geldt ook voor de vrieskasten die het merk toont. Een koelkast of vrieskast van Alpeninox kan beschikken over een deur van RVS, maar er zijn ook een flink aantal modellen met een deur van glas. De modellenreeks loopt van eenvoudig tot zeer geavanceerd. Let u ook eens op de shockvriezers en de smalle en hoge koel-vriescombinaties met twee dichte deuren.

Alpeninox koelkast en vriezer passen in elke keuken
Elk bestanddeel voor de gerechten die u serveert vinden hun plek in een koelkast of vriezer van Alpeninox. De apparaten passen zich qua vormgeving heel gemakkelijk aan de omgeving aan. Zo kunt u ze eenvoudig combineren met de kooklijnen van Bartscher en de hetelucht ovens van Gastro M. Is uw onderneming gespecialiseerd in pizza en pasta, kijkt u dan eens bij de gelijknamige zoekingang in ons menu. Hetzelfde geldt voor de Aziatische keuken. Ook de benodigdheden voor uw patisserie zijn trouwens volop aanwezig, wanneer dit de branche is waar u in werkt. De informatie die u bij elk apparaat van Alpeninox aantreft, is nauwkeurig en volledig. Toch kan het zijn dat u nog met vragen zit. Is dit het geval, neemt u dan rustig contact op met 010 - 785 20 46. Wij helpen u dan graag verder.

Lees meer
Alpeninox