Casta

Casta apparatuur biedt u een efficiënte gebruiksomgeving
Het Italiaanse merk Casta presenteert een uitgebreide collectie keukenapparatuur voor de professionele keuken. Apparaten van dit merk zijn betrouwbaar en volledig op hun doelstelling toegespitst. Casta bouwt haar apparatuur al sinds 1972 met succes. Het bedrijf produceert alles zelf in Italië. Wordt een keuken samengesteld met apparaten van dit merk, dan leidt dit steeds tot een efficiënte gebruiksomgeving. Binnen de onderneming wordt veel waarde gehecht aan vakmanschap. Casta is gevestigd in de noordoostelijk gelegen Italiaanse plaats Forlì.

De staande modellen en tafelmodellen van Casta
Het aanbod aan apparatuur is ruim. Binnen dit assortiment kan geregeld worden gekozen uit verwarming op gas of elektrisch. Dit is bijvoorbeeld goed zichtbaar bij de verschillende friteuses die het merk aanbiedt. Casta biedt ook een variëteit aan gasfornuizen aan. Die worden geleverd al of niet in combinatie met een elektrische oven. Ook enkelvoudige en meervoudige wokbranders staand of als tafelmodel, vindt u in het aanbod van deze producent. Bovendien worden diverse bakplaten aangeboden. Ook deze bakplaten zijn er zowel staand als in tafelmodel. Een lavasteengrill op gas behoort tot de mogelijkheden, evenals elektrische kookplaten. Ook voor deze modellen kan steeds worden gekozen tussen een staand of een tafelmodel. Vergeet u ook de pastakokers niet. Ze zijn er zowel op gas als elektrisch.

Casta combineren met het overige aanbod van HorecaRama
De apparatuur van Casta vormt de grondslag voor uw professionele keuken. U heeft alle ruimte om de apparaten met de andere producten van HorecaRama te combineren. Een juiste afzuiging is van belang, mogelijk zoekt u ijs-apparatuur en zult u ook de juiste koeling nodig hebben. Binnen het assortiment van HorecaRama heeft u alle ruimte om te kiezen. Mogelijk heeft u hierbij behoefte aan een stuk professionele ondersteuning. Deze bieden wij u graag. U hoeft hiervoor slechts te bellen met 010 - 785 20 46 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u dan met een nauwkeurig op uw bedrijf toegesneden keuze.

Lees meer
2 jaar garantie
Gasfornuis 6 pits - E7/KUPG6BA
2 jaar garantie
Friteuse 2x 17L elektrisch - E7/FRE2V17
2 jaar garantie
Friteuse 2x 13L elektrisch - E7/FRE2V13
2 jaar garantie
Bain marie 2/1GN 150mm - E7/KME2BA
2 jaar garantie
Friteuse 2x 13L gas - E7/FLG2V13
Casta