CaterRacks

Caterracks online kopen

De vaatwaskorven van het merk Caterracks zijn vooral in Nederland bekend om professionele kwaliteit. Als u kiest voor vaatwaskorven van Caterracks heeft u een grote keuze uit vaatwaskorven die niet alleen kwalitatief goed zijn maar ook voldoende aan richtlijnen en gewenste groottematen. Bij HorecaRama kiest u uit een uitgebreid assortiment vaatwaskorven en bij behorende accessoires van het merk Caterracks.

Keuze vaatwaskorven Caterracks

Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid en gevarieerd assortiment vaatwaskorven van het merk Caterracks. De beschikbare modellen en uitvoeringen zijn zeer divers. Kies uit verschillende modellen korven voor glazen of voerglazen, speciale vaatwaskorven voor bestek van Caterracks of uit de verschillende modellen voor het plaatsen van borden in de vaatwasmachine. Tenslotte vindt u in het assortiment van HorecaRama een groot aantal universele vaatwaskorven van Caterracks zodat u altijd de geschikte vaatwaskorven kunt aanschaffen voor uw vaatwasser.

Accessoires vaatwaskorven van Caterracks

Om de vaatwaskorven van Caterracks passend te maken voor uw machine, en voor de gewenste grootte van de korven kunt u bij HorecaRama terecht voor opzetranden. Met behulp van de opzetranden van Caterracks stelt u de ideale vaatwaskorf zelf samen. De handige labels van Caterracks stellen u in staat de korven te labelen zodat u niet in de korven hoeft te kijken om te weten wat er in zit. Een transportwagen voor het vervoeren van een groot aantal vaatwaskorven van Caterracks vindt u eveneens bij HorecaRama.

Vaatwaskorven van Caterracks en andere merken

Als u de keuken en andere vertrekken van uw horeca gelegenheid optimaal wilt inrichten kijk dan naar het grote assortiment horecabenodigdheden van HorecaRama. U vindt veel verschillende topmerken in het assortiment waaronder Caterracks, maar ook tal van budget artikelen. Alles voor de inrichting van de professionele keuken, de slaapkamers en badkamers van uw hotel en voor tafelversiering vindt u bij HorecaRama. 

Lees meer
CaterRacks