Cool head

Cool Head online kopen

De producten van Cool Head zijn afgestemd op professioneel gebruik in de horeca. Prachtige apparatuur van hoogstaande kwaliteit en met een grote duurzaamheid voor de koeling van voedsel en gerechten. De koelapparatuur van Cool Head is ook erg mooi vormgegeven zodat deze mogen worden gezien. Zeer geschikte apparatuur van Cool Head voor bijvoorbeeld een buffet. Bij HorecaRama kiest u uit een groot aantal apparatuur van Cool Head.

Koelapparatuur van Cool Head

Het aanbod apparatuur van Cool Head bij HorecaRama bestaat uit koelkasten, koelwerkbanken, garneerwerkbanken, vrieskasten en saladettes. Een saladette van Cool Head gemaakt van roestvrijstaal met geventileerde koeling en automatische ontdooiing. De saladette is verdeeld in onder- en bovenruimtes die geschikt zijn voor het plaatsen van GN-bakken of roosters. Een rooster per deur wordt meegeleverd. De koelwerkbanken en garneerwerkbanken van Cool Head zijn voorzien van onderkasten met deuren.

Koelasten en vrieskasten van Cool Head

De koelkasten en vrieskasten van Cool Head zijn gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar met een gesloten of glazen deur. De hoogte en inhoud van de Cool Head koelkasten en vrieskasten verschilt per product. Deze koelingsapparatuur van Cool Head is mooi vormgegeven zodat u deze in het zicht van uw gasten bijvoorbeeld achter de bar kunt plaatsen. De koelkasten met glazen deur zijn zeer geschikt als presentatie van gekoelde dranken.

Cool Head en andere merken

Cool Head is slechts een van de vele merken die u vindt bij HorecaRama. U kunt uw volledige hotel en restaurant inrichten met producten van topkwaliteit als u kiest voor artikelen van bekende merken zoals Cool Head, Buffalo, Combisteel of Birckenstock voor werkschoenen. Kookapparatuur, koffiezetapparaten, kaarsen, werkkleding, bijzondere producten zoals een ijsblokjesmachine maar ook voor accessoires gaat u naar HorecaRama. Er zijn ook budget artikelen beschikbaar en bijzondere producten zoals een uitgebreid assortiment bestek en borden van melamine. 

Lees meer
Cool head