Curver

Curver online kopen

Curver is een van oorsprong Nederlands bedrijf, opgericht in 1949. Er werd gestart met een klein bedrijf voor het vervaardigen van glazen verpakkingen. In de jaren ’60 van de vorige eeuw werd begonnen met het maken van plastic verpakkingen en bewaardozen. In de jaren daarna groeit het bedrijf enorm en wordt eerst de Europese markt veroverd en daarna de Amerikaanse. Curver is nu een Amerikaans bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Ook voor Horecadoeleinden zijn de producten van Curver zeer geschikt met name door de hoge kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling.

Prullenbakken van Curver

De prullenbakken van Curver zijn zeer bekend en worden veel gebruikt in de horeca. Er zijn veel verschillende uitvoeringen afvalbakken van Curver: met een schommeldeksel, een pedaal of met een losse deksel. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit al deze uitvoeringen van de Curver prullenbak in verschillende groottes. De prullenbakken zijn gemaakt van duurzaam en sterk polypropyleen en zijn door de afgeronde hoeken eenvoudig schoon te maken.

Assortiment Curver van HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit verschillende modellen afvalbakken van het bekende merk Curver. Een afvalbak uitgevoerd in de kleur zwart en rond van vorm. Deze afvalbak kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is voorzien van handgrepen waardoor de afvalbak eenvoudig kan worden opgetild. Inhoud 70 liter. U kunt ook kiezen voor een Curver pedaalemmer, uitgevoerd in wit. Deze afvalbak heeft een inhoud van 40 liter en open/sluit gemakkelijk middels de trapbediening. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een Curver afvalbak met een schommeldeksel. Uitgevoerd in zwart en voorzien van een grijze schommeldeksel. Deze prullenbak is verkrijgbaar in twee maten: 25 liter of 50 liter.

HorecaRama voor horeca benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u prullenbakken van Curver en andere bekende merken en verder alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw hotel en restaurant. Kies uit wel 150 topmerken voor uw producten en richt uw horeca onderneming volledig naar smaak en wens in. Ook veel accessoires en budget producten verkrijgbaar.

Lees meer
Curver