Deglon

Deglon online kopen

Deglon is een bekend Frans merk voor prachtig bestek. Voor de professionele keuken zijn messen en slijpers beschikbaar van hoge kwaliteit. In 1921 begon Jean Déglon, van oorsprong een Zwitser, zijn eigen bedrijf waar hij messen produceerde van hoge kwaliteit. Zijn zoon volgde hem op en tilde het bedrijf naar een hoger plan. De kleinzoon van Jean, Thierry staat momenteel aan het roer en onder zijn leiding is het bedrijf een internationaal bedrijf geworden. Deglon messen zijn een begrip over de hele wereld.

Aanbod Deglon bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende messensets van het bekende merk Deglon. Daarnaast vindt u losse onderdelen waaronder ook bijzondere accessoires. Deze accessoires maken de messensets van Deglon ook speciaal. Immers, u kunt niet alleen gebruik maken van prachtige messen van dit merk maar ook van opscheplepels of een mooie turner van Deglon. Tot het assortiment Deglon producten behoort ook een bijzonder mooie messenkoffer.

Meer over de Deglon producten

De messensets van Deglon zijn zeer professioneel uitgevoerd en compleet. Tot de messensets van Deglon behoren onder meer koksmessen in verschillende maten, een uitbeenmes en een fileermes alsmede een aanzetstaal. De sets worden geleverd in een zwart foedraal voor het veilig en beschermd opbergen van de messen. Messen van Deglon zijn voorzien van een roestvrijstalen lemmet en vaatwasmachine bestendig.

Deglon en andere merken

Bij HorecaRama heeft u voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden steeds de keuze uit een gevarieerd aanbod. Kies uit producten van meer dan 150 bekende merken zoals Deglon. U vindt ook veel messen en snijders, messensets en accessoires van andere bekende merken. Accessoires zoals messenslijpers of snijplanken vindt u bij de afdeling klein materiaal. Kijk naar het uitgebreide assortiment messen waaronder messen van Deglon om uw keuze te maken. 

Lees meer
Deglon