Dick

Dick online kopen

Speciaal voor professioneel gebruik in de horeca vindt u bij HorecaRama een groot assortiment messen en slijpers. Een van de bekende merken voor messen en accessoires voor messen is Dick. Het assortiment artikelen van het merk Dick bestaat bij HorecaRama onder meer uit koksmessen, keukenmessen en tal van andere messen maar ook uit messensets in verschillende samenstellingen. Accessoires voor messen van het merk Dick zijn onder meer messenslijpers en foedralen voor het opbergen van uw messen.

De messen van het merk Dick

Het assortiment los verkrijgbare messen van het merk Dick is bijzonder gevarieerd. U stelt bij HorecaRama geheel naar wens uw eigen messenset samen uit het rijke aanbod professionele messen van het merk Dick. Een greep uit het aanbod: fileermessen, schilmesjes, groentemessen en koksmessen, vleesmessen, een Santoku mes of Carving mes. Het aanbod is heel groot en alle messen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt.

Messensets en slijpers van het merk Dick

De messensets van het merk Dick zijn 6, 8 of 11-delig en bestaan uit een set messen van hoge kwaliteit waaronder een koksmes, fileermes, schilmes en dunschiller, afhankelijk van de gekozen set. U vindt voor losse messen ook verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een foedraal of een magnetische koffer waarin u uw messen veilig kunt opbergen. Slijpers van het merk Dick zijn er zowel in elektrische uitvoeringen als voor slijpen met de hand. Ook is een slijpstaal beschikbaar van het merk Dick.

HorecaRama voor uw messen en slijpers

Bij HorecaRama vindt u naast messen van het merk Dick nog hel veel meer mogelijkheden voor de aanschaf van professionele messen en messensets. Denk aan bekende merken zoals Wüsthof. Tsuki en Victorinox. Kijk naar het uitgebreide assortiment messen van Dick en naar messen van andere merken om uw keuze te maken. 

Lees meer
Dick