Ebro

Ebro online kopen

Ebro is een Duits elektronica bedrijf dat in 1968 werd opgericht door Erhard Bross. Rond 1980 werden de eerste digitale temperatuurmeters ontwikkeld. Ebro verkoopt haar producten wereldwijd waaronder thermometers voor het meten van de temperatuur van voedsel. Deze thermometers worden gebruikt in de horeca en daarom vindt u bij HorecaRama verschillende uitvoeringen van de Ebro voedsel thermometer. In de horeca gelden strenge regels voor het bewaren van voedsel en gerechten zodat een voedsel thermometer in de professionele keuken onontbeerlijk is.

Ebro voedselthermometers

Bj HorecaRama kiest u uit verschillende modellen van de voedsel thermometer van het bekende merk Ebro. U kunt kiezen uit modellen met een vaste voeler of een draadvoeler. De Ebro thermometer die is voorzien van een 155cm lange draadvoeler kan temperaturen meten tussen de -50 en +300 graden. Deze Ebro thermometer is dan ook geschikt voor alle soorten voedsel: bijzonder koud voedsel in de diepvries tot heet voedsel in de oven. Met behulp van een Ebro voedsel thermometer kunt u alle gerechten en alle soorten voedsel op de juiste temperatuur bewaren of opdienen.

Meer voorbeelden van Ebro voedselthermometers

Er zijn bij HorecaRama verschillende varianten en in meerdere prijsklassen voedselthermometers van de Ebro verkrijgbaar. De goedkopere uitvoering Ebro thermometer is toch van hoge kwaliteit en geeft u altijd nog een breed bereik: van -40 tot +250. Deze voedselthermometer van Ebro is voorzien van een inklapbare roestvrijstalen voeler. In de hogere prijsklassen vindt u Ebro voedselthermometers met een groter bereik of met draadvoelers.

Merken bij HorecaRama

Ebro is een van de vele merken die HorecaRama in het assortiment heeft. Een groot aantal gerenommeerde merken voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden voor hotel en restaurant vindt u bij HorecaRama. Naast de vele artikelen van merken zoals Ebro vindt u ook budget artikelen. 

Lees meer
Ebro