Echtermann

Echtermann, specialist in voorspoeldouche en kraan
Echtermann is een Duitse specialist in grootkeuken benodigdheden. Het bedrijf heeft een hoge specialisatiegraad bereikt op het terrein van de voorspoeldouche. In dit type kraan zit veel ervaring verwerkt. Echtermann bestaat al langer dan 125 jaar, een jubileum dat het bedrijf graag heeft gevierd. De onderneming heeft haar ervaring zorgvuldig opgebouwd en hecht groot belang aan zaken als ergonomie en functionaliteit. Binnen de onderneming worden specialistische CNC-machines gebruikt om de gewenste voorspoeldouche of kraan te produceren. Daarbij wordt CAD-technologie ingezet en wordt ook het benodigde handwerk niet geschuwd.

Voorspoeldouche en kraan van Echtermann in groot aantal varianten
Wanneer u onze online catalogus bekijkt, is het goed om rekening te houden met uw specifieke wensen. Een voorspoeldouche van Echtermann kan zich onderscheiden op allerlei details. Het gaat dan bijvoorbeeld om de plaatsing van de tussen kraan, de diameter van het boorgat, de veiligheidsknop en natuurlijk een wisselende hoogte. Wanneer u op één van de kranen van uw voorkeur klikt, vindt u bij de afbeelding van de voorspoeldouche steeds de exacte maten. Door deze maten met de ruimte in uw keuken te vergelijken, kunt u met zekerheid kiezen voor de juiste voorspoeldouche. Een belangrijk onderscheid vormt bovendien de plaatsing van de kraan. Zo kunt u kiezen voor een tafelmodel of juist liever een wandmodel.

Een spoeltafel onder de Echtermann voorspoeldouche en kraan
Natuurlijk doet een kraan van Echtermann zijn werk alleen goed, wanneer er ook een juiste wateropvang onder is geplaatst. Bij onze zoekingang ‘roestvrijstaal’ vindt u hiervoor de benodigde producten. Zo kunt u kiezen uit diverse voorspoeltafels die onderling in lengte variëren. De losse spoelbak is er in allerlei uitvoeringen en u kunt ook een passende spoeltafel kiezen. De spoeltafels zijn eenvoudig te plaatsen,omdat zij allemaal op een stevig eigen onderstel staan. Heeft u voor de spoeltafel geen onderstel nodig, kijkt u dan even onder de zoekingang ‘spoeltafelblad’. U vindt hier spoeltafelbladen met enkele en dubbele spoelbak in allerlei soorten en maten.

Lees meer
Echtermann