Elettrobar

Elettrobar online kopen

Elettrobar is een van oorsprong Italiaans bedrijf dat in 1969 werd opgericht. Elettrobar heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en verkopen van vaatwasmachines en veroverde in korte tijd de Italiaanse markt. In 1990 werd het bedrijf opgekocht en werd deel van een Amerikaanse Multinational. De vaatwassers van Elettrobar worden wereldwijd verkocht en zijn bij uitstek geschikt voor industrieel gebruik en voor gebruik in de horeca.

Elettrobar vaatwasmachines

Elettrobar vaatwasmachines zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om hun duurzaamheid en geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen van de Elettrobar vaatwasmachine. Er zijn ook vaatwasmachines speciaal voor het wassen van glazen en verschillende accessoires beschikbaar van Elettrobar. Zo kunt u naast de vele verschillende vaatwassers bij HorecaRama ook terecht voor spoeltafels en onderstellen voor spoeltafels. Modellen van vaatwasmachines van Elettrobar zijn onder meer de fast uitvoeringen of doorschuif vaatwasmachines met allerlei extra voorzieningen.

HorecaRama en Elettrobar producten

Voor het afwassen van grote hoeveelheden glazen kunt u een speciale vaatwasmachine van Elettrobar aanschaffen. Deze vaatwasser is gemaakt van roestvrijstaal en heeft onder meer een volledig automatische vaatwascyclus en automatische waterniveau regeling. In slechts 150 seconden zijn uw glazen en koppen gewassen. Deze Elettrobar vaatwasser wordt geleverd met 2 universeelkorven en 2 bestekbekers. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Voorspoeltafels van Elettrobar zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in zowel linkse als rechtse uitvoeringen en ook van de doorschuif vaatwasmachine vindt u bij HorecaRama meerdere modellen.

Elettrobar voor snelle vaatwas

Voor horeca bedrijven die veel gasten krijgen is een vaatwasser een must. Heeft u veel koppen en glazen dan is een speciale vaatwasmachine van Elettrobar een grote aanwinst. Kijk naar het uitgebreide assortiment vaatwassers van HorecaRama van het bekende merk Elettrobar en naar de vele producten van andere bekende merken. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw hotel en restaurant. 

Lees meer
Elettrobar