ISA

ISA koeling en schepijsvitrine met stijlvolle uitstraling
Het Italiaanse merk ISA heeft al een rijk verleden op het gebied van koel- vriesvitrines. Sinds 1963 bedient ISA de markt. Het bedrijf is hiermee succesvol. De onderneming werd opgericht in het Italiaanse landsdeel Umbrië. Koeling en schepijsvitrine behoren tot de focus van het ondernemerschap. De uitstraling van het bedrijf richt zich met name op fashion, design en stijl. Wordt naar het assortiment gekeken, dan is inderdaad duidelijk deze verfijnde Italiaanse inslag te zien.

ISA koeling en schepijsvitrine in diverse uitvoeringen
Bij HorecaRama is de ISA schepijsvitrine in een ruim assortiment aanwezig. Veel van de modellen bezitten een onderkoeling en zijn daarbij verschillend van maat. Met name de verhouding in breedte en diepte is daarbij wisselend. Daarnaast is de inhoud in aantallen liters bepalend. De schepijsvitrine van ISA heeft vaak rond gebogen glas. Hij kan daarbij op zwenkwielen staan. Natuurlijk zijn er ook verschillen in kleur. Die kan bijvoorbeeld wisselen tussen wit en geel. Naast de schepijsvitrine vindt u in ons overzicht ook de klassieke ijskar op wielen. De koeltoonbank van ISA is in diverse uitvoeringen aanwezig en ook de hoge vriesvitrines en vrieskasten zijn op onze overzichtspagina te zien.

Veel gebruiksdoelen voor de ISA koeling en schepijsvitrine
De apparaten die ISA produceert zijn op allerlei plaatsen te gebruiken. In het restaurant, maar ook bij mooi weer buiten. Wellicht stuurt u als ondernemer een speelvoorziening aan. Ook dan is een schepijsvitrine geheel op zijn plaats. Gaat het om beurzen of andere tijdelijke manifestaties, dan is het handig om ook gelijk te kijken bij ons horeca meubilair. Voor een goede aankleding van uw restaurant of andere gelegenheid, bevelen wij ook onze zoekingang ‘Decoratie & Tafelartikelen’ aan. Vanzelfsprekend is ook steeds onze zoekingang 'IJs apparatuur' voor u interessant. Toont u interesse vanwege de vriesvitrines voor gebak, dan is ons assortiment ‘Koffie & Thee’ voor u een kennisneming waard.

Lees meer
ISA