Jantex

Jantex online kopen

Van het merk Jantex zijn tientallen producten verkrijgbaar speciaal voor de schoonmaak en inrichting van hotel en restaurant. Jantex staat voor kwaliteit en uitstraling; producten voor de schoonmaak van onder meer de professionele horeca keuken en toiletten. Bij HorecaRama kiest u uit een gevarieerd en uitgebreide assortiment Jantex artikelen die u in staat stellen uw horeca onderneming op professionele wijze te reinigen.

Schoonmaakproducten van Jantex

Kies bij HorecaRama uit een groot assortiment benodigdheden voor de schoonmaak van het merk Jantex. Schoonmaakdoeken, emmers, dweilen, speciale emmers zoals mopemmers en bijpassende mops in antibacteriële uitvoering. Schoonmaakborstels met extra lange steel, schrobbers met flexibele kop, met of zonder steel en tal van andere schoonmaakartikelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit veel handborstels die  verschillen van kleur zodat u de borstels goed uit elkaar kunt houden. Verder vindt u raamtrekkers, microvezel doeken, schuursponsjes en nog veel meer. Kijk naar het uitgebreide assortiment Jantex schoonmaakartikelen van HorecaRama.

Toiletbenodigdheden van Jantex

Naast de schoonmaak van uw hotel en restaurant kunt u van het merk Jantex ook veel toiletartikelen kopen. Toiletrollen en toiletrolhouders, zeepdispensers en navullingen, luchtverfrissers en allerlei verschillende afvalbakjes en handendrogers. Jantex staat voor kwaliteit en uitstraling en bij HorecaRama heeft u keuze uit tientallen producten van dit gerenommeerde merk voor de aanschaf van toiletbenodigdheden.

Jantex en andere merken

U vindt bij HorecaRama een ruime keuze uit schoonmaakproducten van Jantex maar ook van andere bekende merken zoals bijvoorbeeld Tork. Kies uit wel 150 bekende merken voor de aanschaf van uw hotelbenodigdheden of uit het ruime assortiment budgetartikelen van HorecaRama. U kunt met de producten uw gehele horeca onderneming zoals hotel en restaurant inrichten maar ook kiezen uit een groot assortiment producten voor catering en allerlei accessoires zoals brandpasta, waxinelichtjes en uit werkkleding en werkschoenen.  

Lees meer
Jantex