Kali

Kali online kopen

Kali is een bekend merk in de horecawereld en bij HorecaRama kunt u dan ook producten van dit gerenommeerde merk aanschaffen. Zoekt u naar keukenapparatuur dat eenvoudig is te reinigen, lang mee gaat en gebruikt kan worden in de professionele keuken dan kunt u overwegen apparatuur van Kali aan te schaffen. Bij HorecaRama kiest u bijvoorbeeld voor de appelschilmachine van dit merk die een grote uitkomst is als u veel met appels werkt in uw horeca keuken.

Appelschilmachine Kali

Appels bieden veel mogelijkheden om te verwerken in gerechten. Zelf appelmoes maken, appels voor appeltaart, door salades of als garnering. Met de appelschilmachine van Kali kunt u al deze en nog andere gerechten maken. Om grote hoeveelheden appels te schillen en het klokhuis te verwijderen kunt u de appelschilmachine van Kali aanschaffen. De schildikte en klokhuisdikte zijn instelbaar en naast schillen kunt u de Kali appelschilmachine ook plakjes laten snijden. Tenslotte is het ook mogelijk mooie pommes spirales te maken met de Kali appelschilmachine.

Andere fruitproducten

Voor het schillen, persen en snijden van fruit vindt u bij HorecaRama veel handige apparatuur en accessoires. De appelschilmachine van Kali maar ook fruitmesjes, citruspersen of een sapcentrifuge van het bekende merk Juice Master. Ook een eenvoudige handpers vindt u in het assortiment van HorecaRama. Naast de appelschilmachine van Kali kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aardappelschilmachine en heeft u een grote keuze uit GN bakken voor het bewaren van vers fruit en ander voedsel.

150 bekende merken

HorecaRama is een groothandel voor elk hotel en restaurant of cateringbedrijf. U kiest uit producten van wel 150 bekende merken zoals Kali maar heeft ook een grote keuze uit budgetartikelen, accessoires, werkkleding, kaarsen en spullen voor de inrichting van badkamers, keukens, toiletten en slaapkamers. Ook voor de catering vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft zoals wegwerpbakjes, trolleys en speciale bakken voor het vervoeren van uw gerechten. 

Lees meer
Kali