Kayser

Kayser online kopen

Kayser is gevestigd in de hoofdstad van Oostenrijk: Wenen. Sinds de oprichting in 1952 legt Kayser zich toe op het ontwikkelen en produceren van benodigdheden zoals slagroomspuiten. Voor het bereiden en garneren van bijvoorbeeld taarten maar ook voor slagroom op de koffie. De apparatuur van Kayser is geschikt voor gebruik in hotels en restaurants. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende producten van het merk Kayser.

Slagroomspuiten van Kayser

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende slagroomspuiten van het merk Kayser en kunt u ook terecht voor de benodigde accessoires. Slagroom wordt voor veel gerechten gebruikt: bij het maken van allerlei taarten, om soesjes of zelfs bonbons mee te vullen of om mee te garneren. Slagroom wordt ook gebruikt in de koffie en in warme chocolademelk, op appeltaart of in ijscoupes. Kortom, een slagroomspuit van Kayser wordt in veel gevallen dagelijks veelvuldig gebruikt. De slagroomspuit van Kayser is bij HorecaRama verkrijgbaar met een inhoud van 0,25 liter, 0,5 liter of 1 liter en wordt geleverd met meerdere spuitmondjes. Gemaakt van roestvrijstaal en aan de binnenkant een hoogwaardige aluminium met teflon coating. Bijpassende patronen kunt u eveneens bij HorecaRama bestellen.

Slagroombenodigdheden van Kayser en andere producten

U kunt bij HorecaRama beterecht voor allerlei slagroombenodigdheden. Naast de slagroomspuit van het merk Kayser en bijpassende patronen in sets van 6, 24 of 50 stuks, kunt u ook een onderhoudsset van Kayser aanschaffen. Ook voor gardes, keukenmachines, extra spuitmondjes, beslagkommen en een groot assortiment bakbenodigdheden gaat u naar horeca groothandel HorecaRama.

Merken voor kwaliteit

Kiest u graag voor kwaliteit, een lange levensduur en een mooie uitstraling dan heeft u bij HorecaRama de keuze uit wel 150 merken voor uw horeca benodigdheden. Bekende merken zoals Kayser, Bolsius, Buffalo, Amefa, Crocs en nog veel meer merken voor keukenbenodigdheden, werkkleding en de volledige inrichting van uw horeca onderneming. 

Lees meer
Kayser