Kinox

Kinox online kopen

Van het merk Kinox zijn de isoleerkannen alom bekend. De isoleerkannen van Kinox zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook mooi vormgegeven. Isoleerkannen worden in de horeca veel gebruikt. Ze kunnen goed dienstdoen tijdens een buffet zoals een ontbijtbuffet. Ook bij evenementen, in kantines van bedrijven of op vergadertafels zijn isoleerkannen voor koffie en thee een must. De gasten kunnen zichzelf bedienen met de isoleerkannen van Kinox en ze staan goed op elke tafel en op elk buffet.

Isoleerkannen van Kinox bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een isoleerkan van het merk Kinox. De isoleerkannen zijn geschikt voor professioneel gebruik zoals in hotels en restaurants. De Kinox isoleerkan is fraai vormgegeven en gemaakt van een sterke, onbreekbare kunststof. De warmte wordt in de Kinox isoleerkannen heel goed bewaard tot wel 4 uur lang. De isoleerkannen worden geleverd met 3 kleurenclips om de kannen te labelen zodat eenvoudig aan de buitenzijde kan worden gezien wat de inhoud van de isoleerkan is. De isoleerkan van Kinox beschikt verder over een eenvoudig kantel- en schenkmechanisme.

Enkele voorbeelden van Kinox isoleerkannen

De isoleerkannen van Kinox variëren qua inhoud en uitvoering. De kleuren zijn wit of zwart en er zijn zowel hoge als lagere modellen verkrijgbaar bij HorecaRama. De kleinere kannen hebben een inhoud van 0,6 liter, gevolgd door isoleerkannen met een inhoud van 1 liter, 1,1 of 1,8 liter. De grotere isoleerkannen van Kinox hebben een inhoud van 2 liter. Kijk naar het uitgebreide aanbod isoleerkannen van HorecaRama waaronder kannen van het bekende merk Kinox.

Isoleerkannen en andere benodigdheden

U kunt bij HorecaRama terecht voor al uw horeca benodigdheden. Naast de isoleerkannen van Kinox kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor isoleerkannen van andere merken zoals Olympia. HorecaRama heeft wel 150 bekende merken in het assortiment voor de aankoop van horeca artikelen en daarnaast een uitgebreid aanbod producten en accessoires in de categorie budget. 

Lees meer
Kinox