Lincat

Lincat online kopen

Lincat is een toonaangevend bedrijf op het gebied van keukenapparatuur en gevestigd in Engeland. Sinds 1971 ontwikkelt Lincat keukenapparaten en heeft dit bedrijf een grote naam opgebouwd zodat producten wereldwijd worden verkocht. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende Lincat keukenapparaten zoals friteuses of een heet water apparaat. Zoekt u kwaliteit kijk dan eens bij HorecaRama naar het uitgebreide aanbod producten van bekende merken waaronder horeca benodigdheden van het merk Lincat.

Friteuse van Lincat

De friteuse van Lincat, Silverlink 600 heeft een inhoud van 9 liter. De friteuse is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van een nauwkeurig instelbare thermostaat en een veiligheidsschakelaar. Aan de voorzijde heeft de friteuse van Lincat een aftapkraan. U kunt ook kiezen voor een dubbele friteuse, de Silverlink 2 x 9 liter. Deze friteuse van Lincat beschikt aan de voorzijde over twee aftapkraantjes.

Heet water apparaat van Lincat

Zoekt u een heet water apparaat van hoge kwaliteit voor uw horeca onderneming, dan is de Lincat iets voor u. Het Lincat heet water apparaat is zeer professioneel uitgevoerd en is geschikt voor aansluiting op het waternet. Dit innovatieve product van Lincat is voor zien van een waterfilter cartridge dat de kalkafzetting vermindert waardoor een lange levensduur van deze Lincat is gegarandeerd. Gemaakt van roestvrijstaal, voorzien van droogkookbeveiliging en dit Lincat heet water apparaat beschikt over sensoren om het waterpeil aan te geven en u kunt de water temperatuur elektronisch controleren.

Merkartikelen bij HorecaRama

Kiezen uit honderden merkartikelen voor uw horeca onderneming van wel 150 verschillende merken doet u bij HorecaRama. Lincat voor friteuses of een innovatief heet water apparaat, Buffalo voor een uitgebreid assortiment keukenapparatuur voor de professionele keuken en allerlei bestekseries van gerenommeerde merken zoals Pro Sub, Olympia of Amefa. Alles voor uw hotel en restaurant, waaronder ook veel accessoires en budget artikelen, vindt u bij horeca groothandel HorecaRama. 

Lees meer
Geen producten gevonden...