Mach

Mach online kopen

Mach heeft een grote naam opgebouwd binnen de horeca. Dat de producten van Mach zo worden gewaardeerd is logisch want de bain-marie apparatuur en bijvoorbeeld de vleessnijmachines zijn gemaakt van de beste materialen: innovatieve ontwerpen van grote kwaliteit en met een lange levensduur. Bij HorecaRama vindt u verschillende producten van Mach in het assortiment, geschikt voor gebruik in de professionele keuken van horeca bedrijven zoals hotel en restaurant.

Vleessnijmachines van Mach

Kies voor een van de kwalitatief hoogstaande vleessnijmachines van Mach als u op zoek bent naar een professioneel apparaat. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende vleessnijmachines van dit merk: schuinstaande modellen, rechtopstaande modellen en vleessnijmachines met verschillende diameter van het snijmes. De Mach vleessnijmachines zijn gemaakt met een hoogwaardige roestvrije legering en holgeslepen kwaliteitsmes. De dikte van de snede is nauwkeurig in te stellen tussen de 0 en 15mm. Voorzien van een schakelaar met een controlelampje en eenvoudig te reinigen.

Andere producten van Mach bij HorecaRama

Naast het gevarieerde aanbod vleessnijmachines van het merk Mach kunt u van dit merk ook een cutter en verschillende bain-marie producten aanschaffen. Bain-marie producten van het merk Mach zijn onder meer een tafelmodel bain-marie en verschillende soorten inbouw bain-marie. De bain-marie is gemaakt in GN maten. Ook accessoires zoals een afdekhoes voor uw vleessnijmachine van het bekende merk Mach vindt u in het assortiment van HorecaRama.

HorecaRama voor uw horeca benodigdheden

Een vleessnijmachine van Mach of van andere bekende merken vindt u bij HorecaRama. Het assortiment van HorecaRama omvat tal van producten van bekende merken zoals Mach waarmee u uw horeca onderneming volledig kunt inrichten. Producten van grote kwaliteit met een lange levensduur een prima uitstraling. Ook voor allerlei handige accessoires en een groot assortiment budget artikelen vindt u bij HorecaRama een uitgebreide en gevarieerde keuze. 

Lees meer
Mach