Matfer

Matfer online kopen

Matfer, voluit Matfer Bourgeat is een Frans bedrijf dat al twee eeuwen bestaat. Het bedrijf maakt allerlei producten voor gebruik in de horeca. Professioneel, hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur zijn enkele steekwoorden die betrekking hebben op dit geweldige merk. Matfer maakt apparatuur voor de horeca keuken, een keur aan prachtige en handig keukengerei maar ook bijvoorbeeld horeca kleding. Tafelbladen en benodigdheden voor het maken van chocola. Matfer producten zijn een begrip in de professionele horeca over de hele wereld.

Matfer producten bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u voor uw aankopen uit producten van meer dan 150 bekende merken. Als horeca groothandel hebben wij een uitgebreid en gevarieerd assortiment waaronder producten van het bekende merk Matfer. Mooie accessoires voor de keuken, niet alleen handig maar ook mooi vorm gegeven, van goede kwaliteit en uiterst nuttig. Het assortiment Matfer producten is bij HorecaRama volledig afgestemd op professioneel gebruik in de horeca.

Matfer keukengerei voor de horeca

Kies bij HorecaRama uit onder meer spatels gemaakt van exoglas. Deze spatels zijn uiterst duurzaam en hittebestendig tot een temperatuur tot 220 graden. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Andere mogelijkheden voor de aanschaf van Matfer producten zijn onder meer een mousse vorm, serveertang gemaakt van exoglas, een conische zeef of een ballongarde. Kijk in de webshop van HorecaRama om het volledige assortiment Matfer artikelen te zien.

Bekende merken voor de horeca

In de horecakeuken maakt u graag gebruik van de beste producten. U heeft niet alleen zekerheid over de kwaliteit van het product maar bent ook zeker van een lange levensduur. Producten worden dagelijks intensief gebruikt en dienen lang mee te gaan. HorecaRama bied een ruime keus artikelen van meer dan 150 bekende merken waaronder Matfer. Kies bij HorecaRama uit tientallen handige en duurzame artikelen van het bekende horeca merk Matfer. 

Lees meer
Matfer