Max Pro

Max Pro online kopen

Voor de inrichting van de professionele horeca keuken zijn tal van kookapparatuur en accessoires nodig. Wilt u kunnen kiezen uit producten van gerenommeerde en bekende merken ga dan naar HorecaRama. HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment horeca benodigdheden waaronder artikelen van meer dan 150 bekende merken. Max pro is een van deze merken. Producten van Max Pro zijn onder meer bain-marie apparatuur, saus dispensers en food verwarmers.

Producten van het merk Max Pro

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment producten van het befaamde merk Max Pro. Verschillende uitvoeringen van de Chafing dish bijvoorbeeld: gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van brandpastahouders, opklapbare deksel en voedsel pan. U vindt bij HorecaRama ook meerdere chafing dishes met een bijzondere vormgeving. Het aanbod sausdispensers van Max Pro is eveneens uitgebreid waaronder sausdispensers met deksel, met meerdere bakken in GN maten. Andere mogelijkheden van Max Pro artikelen zijn een chocoladeverwarmer, foodverwarmers met een, twee of drie potten of een bordenwarmkast.

Bain-marie apparatuur van Max Pro

Het aanbod bain-marie producten van Max Pro is bij HorecaRama ook zeer gevarieerd. Naast verschillende bain-marie apparaten die gemaakt zijn van roestvrijstaal en zijn voorzien van een dubbele wand vindt u ook allerlei accessoires. Zo kunt u onder meer kiezen uit verschillende bain-marie wagens. Max Pro staat voor kwaliteit en duurzaamheid en de apparatuur van het merk Max Pro is een grote aanwinst voor uw horeca gelegenheid zoals hotel en restaurant.

Uw benodigdheden bij HorecaRama

Voor al uw benodigdheden voor de inrichting van hotel en restaurant vindt u bij HorecaRama een uitgebreid aanbod producten, zowel van bekende merken als budget artikelen. Max Pro is één van die bekende merken. Ook voor accessoires bent u bij horeca groothandel HorecaRama aan het goede adres. Kijk eens in de website van HorecaRama en laat u verrassen door het ruime en gevarieerde aanbod. 

Lees meer
Max Pro