Melform

Geïsoleerde opslag in de Melform catering container
Een juiste bereiding van voedsel en dranken is van groot belang. Het op de juiste temperatuur houden van deze voortbrengselen uit de keuken is dat eveneens. Het Italiaanse Melform is bij uitstek gespecialiseerd in geïsoleerde opslag en vervoer van voedsel en dranken in een catering container. De tijdlijn van deze onderneming startte al in 1957. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op haar gebied. In samenwerking met de Bonetto Group wist Melform sinds 2002 haar technologische voorsprong te consolideren. Op de website van HorecaRama komen diverse oplossingen voorbij, die u eenvoudig in uw bedrijfsvoering kunt integreren.

Melform catering container voor voedsel en dranken
Zo kan worden gekozen voor een geïsoleerde catering container met geleiders. Afhankelijk van de grootte van deze container kan het aantal geleiders variëren van zes tot twaalf in aantal. De inhoudsmaat van de catering container varieert hierbij mee van 30,5 liter tot 90 liter. Melform biedt ook geïsoleerde containers aan waarin bakken hangen. Ook de inhoudsmaat hiervan kan variëren. In het overzicht van HorecaRama kunt u kiezen voor een inhoudsmaat van 17 liter tot 49 liter. Hierbij is dan nog niet de Grootvolume Container met inhoudsmaat van 148 liter meegerekend. Vanzelfsprekend maken ook catering containers voor dranken deel uit van het assortiment. De inhoudsmaten variëren tussen de 4,3 liter en 25 liter, waarbij deze containers met een tapkraan zijn uitgerust.

Grootschalige distributie met de Melform catering container
Met name wanneer voedsel en dranken voor langere duur op temperatuur moeten worden gehouden, brengt de catering container van Melform uitkomst. Vooral bij de distributie binnen grote instellingen zal het gebruik van deze containers een waardevol onderdeel van het distributieproces vormen. Maar ook bij grotere bedrijfskantines, scholen, studentenverenigingen en op beurzen bewijzen de geïsoleerde containers hun dienst. Organiseert u geregeld een grootschalig evenement, ook dan zal de catering container van Melform u de gewenste ondersteuning bieden. Een blik in ons overzicht laat zien dat ook koelplaten en een transportwagen deel uitmaken van ons assortiment.

Lees meer
Melform