Modular 700

Modular 700 online kopen

De Modular 700 serie is geschikt voor de grotere professionele keuken. De diepte van de verschillende onderdelen uit de Modular 700 serie is 70cm en alle apparatuur en accessoires zijn op elkaar afgestemd. De Modular 700 serie is zeer compleet en van hoge kwaliteit. U kunt uw keuken volledig naar smaak en compleet inrichten met deze prachtige Modular serie. Ga naar HorecaRama als u een ruime keus wilt uit alle mogelijkheden en uw keuken wilt inrichten met onderkasten, verbindingsstrips en andere accessoires.

HorecaRama heeft veel Modular 700 apparatuur

HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment Modular 700 apparatuur voor koken, bakken, frituren en grillen, voor het bereiden van pasta of het warm houden van frites. U kunt met behulp van alle mogelijkheden uw keuken zeer compleet en professioneel inrichten met Modular 700 apparatuur. Kies bijvoorbeeld voor elektrische bakplaten, gegroefd of glad in verschillende breedtematen. Bakplaatschrapers Modular 700 en losse mesjes voor de bakplaatschrapers vindt u eveneens bij HorecaRama. Ook voor werkunits en speciale pasta kookapparatuur Mudular 700 gaat u naar HorecaRama.

Koken en bakken op Modular 700 apparatuur

Bakplaten Modular 700 zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor de elektrische bakplaat met een breedte van 70cm. Deze bakplaat is half gegroefd en half glad. Gaskookplaten van Modular 700 zijn verkrijgbaar in 2, 4 of 6 pits uitvoeringen en ook elektrische kookplaten vindt u in het assortiment van HorecaRama. Wilt u uw keuken compleet maken met een lavasteengrill, onderkasten met deuren of lades of heeft u een warmhoud element nodig? Modular 700 heeft het allemaal in het uitgebreide assortiment bij HorecaRama.

Modular 700 en andere merken

Heeft u een kleinere keuken dan kunt u bij HorecaRama kiezen voor de Modular 600 of Modular 650 series. Ook tal van andere bekende merken keukenapparatuur en andere horeca benodigdheden vindt u bij HorecaRama. Accessoires, budget artikelen en een uitgebreide assortiment werkkleding, bestek, bestekseries of catering benodigdheden vindt u eveneens bij horeca groothandel HorecaRama.  

Lees meer
Modular 700