Multinox

Multinox online kopen

Multinox is een bekend merk in de horeca. Een groot assortiment producten voor de inrichting van uw professionele keuken van het merk Multinox is verkrijgbaar bij HorecaRama. De producten van Miltinox zijn gemaakt van roestvrijstaal, van prima kwaliteit en zijn zeer gunstig geprijsd. De keuze uit keukenbenodigdheden en accessoires van Multinox is ruim en gevarieerd zodat u uw horeca keuken volledig naar wens en afgestemd op uw behoeften kunt inrichten.

Producten van Multinox

Kies bij HorecaRama uit een groot aantal werktafels van het merk Multinox. Voor elke keuken is een passende oplossing te vinden. Zo zijn er werktafels gemaakt van roestvrijstaal verkrijgbaar met verschillende breedtematen: 80, 100, 140, 160 of 180cm en ook verschillende modellen werktafel met onderplank of onderkasten. Ook grotere werktafels, spoeltafels en veel opbergproducten zoals planken, wandkasten en ladeblokken zijn bij HorecaRama beschikbaar van het merk Multinox.

Opbergproducten van Multinox

Met de kasten, wandkasten, planken en lades van Multinox creëert u een zee van ruimte in uw professionele keuken. Alle artikelen van het merk Multinox kunnen worden gecombineerd waardoor u op een slimme manier de beschikbare ruimte in de keuken kunt benutten. Kies wandkasten met gewone deuren of schuifdeuren, voor onderkasten in allerlei maten of voor een ladeblok. Miltinox heeft ook een gevarieerd assortiment meg- en zwenkkranen, een voorspoeldouche en voorspoel roosters. Kijk eens bij HorecaRama naar het uitgebreide assortiment keukenbenodigdheden van het merk Multinox.

HorecaRama voor uw horeca benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van hotel en restaurant. Als horeca groothandel zijn wij gespecialiseerd in onder meer keukenbenodigdheden en cateringbenodigdheden en kiest u uit een groot aantal bekende merken zoals Multinox. Wilt u een klassieke inrichting of juist een moderne of kiest u liever voor budget artikelen? De keuze is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid en gevarieerd. 

Lees meer
Multinox