Octalux

Octalux online kopen

Van het merk Octalux zijn de warmhoud apparatuur bekende producten voor gebruik in de horeca. Warmhoudbruggen voor de professionele keuken bijvoorbeeld, om gerechten op de juiste temperatuur te bewaren voordat zij kunnen worden uitgeserveerd. Octalux is een merk dat bekend staat om degelijkheid en kwaliteit en de apparatuur van Octalux is eenvoudig in onderhoud en reiniging en gemaakt van de beste materialen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden voor aanschaf van producten van Octalux bij HorecaRama.

Warmhoud apparatuur van Octalux

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende warmhoudbruggen van het merk Octalux. Gemaakt van roestvrijstaal 18/10 en compleet met afschermkap gemaakt van sterk acryl. U kiest uit modellen met twee of drie warmtelampen en de mogelijkheid voor het plaatsen van twee of drie GN bakken. GN bakken worden niet meegeleverd maar zijn los te bestellen bij HorecaRama. De warmhoudbrug van Octalux is voorzien van een verlichte hoofdschakelaar.

Warmhoudplaten en schoenpoetsmachine van Octalux

Wilt u liever warmhoudplaten dan warmhoudbruggen van het merk Octalux dan kiest u bij HorecaRama eveneens uit verschillende modellen. Ook de warmhoudplaten van Octalux bieden plaats aan twee of drie GN-bakken en zijn voorzien van twee of drie warmtelampen. Warmtelampen voor de warmhoud apparatuur van Octalux zijn bij HorecaRama los bij te bestellen in de kleuren wit of rood.

Merken zoals Octalux bij HorecaRama

Wilt u uw horeca onderneming inrichten met producten van bekende en gerenommeerde merken dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Het uitgebreide assortiment van HorecaRama bestaat uit artikelen van meer dan 150 bekende merken en een groot aantal accessoires en budget artikelen. Merken zoals Buffalo, Birckenstock, Bolero en Cater Chef, voor de inrichting van de complete horeca onderneming zoals hotel en restaurant waaronder ook de professionele keuken en een grote keuze uit werkkleding en werkschoenen. 

Lees meer
Octalux