Pitco

Pitco, marktleider op het terrein van de friteuse
Al sinds 1918 richt het Amerikaanse Pitco de focus volledig op het frituren van voedsel. Het bedrijf heeft hiermee wereldwijd een leidende positie opgebouwd. Pitco toont oog voor design en richt zich doorlopend op research. Als gevolg hiervan komt Pitco geregeld met nieuwe ideeën. Een friteuse van Pitco voldoet aan de modernste eisen. HorecaRama biedt een breed spectrum van modellen aan. De modellen lopen qua omvang van klein naar groot en maken gebruik van diverse bronnen van energie. Steeds is de hoge efficiency bij de friteuse van Pitco doorslaggevend.

De Pitco friteuse is er in een groot aantal varianten
De keuze uit soorten energiebron zorgt ervoor dat er altijd wel een Pitco friteuse in uw werkomgeving past. HorecaRama toont verschillende uitvoeringen op gas. Deze kunt u direct laten aansluiten op het aanwezige gasnet in uw horecaonderneming. Gebruikt u de friteuse op een locatie waar geen gasaansluiting aanwezig is, dan brengt de elektrische friteuse uitkomst. Pitco maakt ze in een groot aantal varianten. Ontbreekt er zowel een gasnet als een elektrische aansluiting, dan zorgt Pitco voor een friteuse op propaan. Met een gasfles is deze friteuse op elke locatie inzetbaar. De verschillende friteuses onderscheiden zich door een verschil in afbak capaciteit per uur en de olie capaciteit. De friteuses die op gas werken, hebben geen stroomaansluiting nodig. De ontsteking is mechanisch en werkt handmatig. Een ander onderscheidend kenmerk vormt het bedieningspaneel. Bij de meest uitgebreide versies is dit paneel bijzonder geavanceerd.

Naast de Pitco friteuse ook andere apparatuur bekijken
De friteuse van Pitco is in allerlei horecagelegenheden inzetbaar. De apparatuur zal vrijwel altijd worden gecombineerd met andere apparaten. Voor een goed overzicht hiervan loont het de moeite om onze zoekingang ‘Braden, grillen & koken’ te bekijken. Ook onze categorie ‘Kooklijnen’ biedt een helder overzicht. Voor de kleinere benodigdheden wijzen wij u graag op onze collectie ‘Keukengerei’. Afhankelijk van de focus die in uw horecagelegenheid richtinggevend is, kiest u natuurlijk voor andere rubrieken. Graag helpen wij u daarmee op weg. Wenst u nadere informatie? Ons team van medewerkers staat u graag te woord op telefoonnummer 010 - 785 20 46. U kunt hier algemene vragen stellen, maar we helpen u ook aan een pasklare oplossing indien u dit wenst. Stelt u liever schriftelijk uw vraag rond Pitco, de friteuse en andere keukenbenodigdheden? Stuurt u dan een e-mail naar ons adres: [email protected].

Lees meer
Pitco