Potis

Potis online kopen

Voor de aanschaf van gyros grillapparatuur is het merk Potis een bekend merk. Potis combineert de Griekse ervaring met Duitse technologie met als resultaat apparatuur van hoge kwaliteit die wereldwijd wordt verkocht. Potis produceert sinds 1983 gyros grillapparatuur van roestvrijstaal en is marktleider op de Duitse en Europese markt. Wilt u gyros grill apparatuur van een bekend merk kies dan bij HorecaRama uit een van de vele mogelijkheden gyros grill apparatuur van Potis.

Potis doner grill apparatuur

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen gyros grill apparaten van Potis, zowel uitvoeringen voor elektra als voor gas. De gyros grills van Potis zijn uitgevoerd met drie of met vier hittezones met de motor boven of onder. De Potis grills zijn van een geweldige prijs-kwaliteit verhouding, duurzaam in gebruik, eenvoudig te reinigen en geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken.

Enkele Potis gyros grills uitgelicht

Doner en gyros grill van Potis gemaakt van roestvrijstaal, voor langzaam gaar grillen van vleesspitten. Uitvoering op gas, 3 of 4 hittezones en de motor is verwerkt aan de onderzijde. Eveneens is beschikbaar een Potis grill met 4 hittezones waarbij de motor is verwerkt aan de bovenzijde. Wilt u liever een Potis grill die werkt op elektra dan heeft u de keuze uit uitvoeringen met 3 of 4 hittezones en zowel beschikbaar met de motor aan de bovenzijde als aan de onderzijde.

Alles voor uw doner en gyros

Bij HorecaRama vindt u alles voor de professionele horeca keuken, ook voor doner en gyros gerechten. Bakjes voor de catering zodat gerechten kunnen worden afgehaald, speciale messen voor het schrapen en snijden van vlees, warmtevitrines om gerechten warm te houden en nog veel meer. U kiest uit meer dan 150 bekende merken zoals Potis of uit tal van budget artikelen en accessoires. 

Lees meer
Potis