ProSup

ProSup online kopen

Van het merk ProSup vindt u bij HorecaRama tientallen mogelijkheden voor de aanschaf van onder meer bestek. Het merk ProSup is dan ook een gevestigde naam in de horeca, met een zeer uitgebreid aanbod artikelen die geschikt zijn voor gebruik in de professionele keuken en voor uw tafels. Het bestek van ProSup is van hoge kwaliteit en beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen: de bestekseries. Klassieke modellen of moderne besteklijnen die zeer compleet zijn waardoor u uw tafels kunt dekken voor de meest uitgebreide diners.

Bestekseries van ProSup

Bij HorecaRama kiest u uit maar liefst 11 bestekseries van het merk ProSup. De serie Tramontina bijvoorbeeld, is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een bruin heft. Een bijzondere bestekserie van ProSup, bestaande uit verschillende messen, vorken en lepels. De ProSup bestekserie is daarentegen klassiek vormgegeven en heeft maar liefst 11 verschillende onderdelen die los kunnen worden besteld. Verder zijn er onder meer de serie Bistro, Hotel en Alida van het merk ProSup zodat u altijd een geschikt bestek voor uw horeca onderneming kunt vinden.

Andere producten van ProSup

Naast de verschillende bestekseries kunt u van het merk ProSup ook verschillende peper en zout stelletjes aanschaffen: ronde of vierkante potjes of een complete menage. De menage is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: 2-delig, 3-delig of 4-delig. Ook voor een vleesmes of setjes gebaksvorken tot wel 60 stuks per doosje vindt u verschillende mogelijkheden.

ProSup en andere bestekseries

HorecaRama is een breed gesorteerde horeca groothandel en naast de vele bestekseries van ProSup kunt u ook kiezen voor tientallen andere bestekseries van bekende merken zoals Amefa en Olympia. Van het merk Olympia zijn ook monstersets bestek verkrijgbaar. Wilt u liever bestek van melamine of zoekt u andere artikelen voor uw horeca onderneming dan vindt u bij HorecaRama een assortiment producten van wel 150 bekende merken zoals ProSup en tal van budget artikelen. 

Lees meer
ProSup