Pujadas

Pujadas online kopen

Het Spaanse bedrijf Pujadas staat bekend om de pannen en andere keukenbenodigdheden van hoge kwaliteit. U vindt bij HorecaRama dan ook tientallen producten van Pujadas in het assortiment. Kookpannen en koekenpannen in tal van soorten en maten maar ook bijzondere pannen en braadsledes. Pujadas heeft niet voor niets een grote naam opgebouwd; de producten van Pujadas zijn van hoge kwaliteit en speciaal afgestemd op gebruik in de professionele horeca keuken.

Assortiment Pujadas bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit tientallen kookpannen van het merk Pujadas. Hoge pannen, lage pannen of een kookpan met kraan met een inhoud van 72 liter. Bij de pannen zijn bijpassende deksels verkrijgbaar. Verder kunt u terecht voor veel verschillende steelpannen, van verschillende grootte en ook speciale steelpannen zoals een sauteuse of steelpannen met schenkmondjes. Ook het assortiment braadpannen van Pujadas is zeer gevarieerd, evenals de lyonnaiserpannen. U kiest steeds uit meerdere modellen en uitvoeringen.

Bijzondere producten van Pujadas

Van het merk Pujadas kunt u ook speciale keukenbenodigdheden kopen zoals een rooster voor in de kookpan of klassieke waterketels in allerlei uitvoeringen die zijn uitgevoerd in een mooi design. Een groot aantal verschillende braadsledes behoort eveneens tot het assortiment Pujadas en is te koop bij HorecaRama. De braadsledes zijn gemaakt van roestvrijstaal of van aluminium en zijn eveneens verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen.

Pujadas en andere bekende merken

Voor al uw horeca benodigdheden vindt u bij HorecaRama een grote keus. Kies uit meer dan 150 merken voor uw benodigdheden, zoals Pujadas voor kookpannen en andere pannen, Amefa of Olympia voor uw bestek en Buffalo voor professionele keukenapparatuur. Ook voor werkkleding, opbergkasten, warmhoudvitrines, apparatuur op het gebied van koeling en alle andere benodigdheden voor hotel en restaurant gaat u naar horeca groothandel HorecaRama. 

Lees meer
Pujadas